sex hikaye

Judit Szekulesz

 

costume designer

Filmography

costume designer
 
1996 A rossz orvos
1995 Három idegen úr
1993 Enyém a képernyő-Vadkabát ízzel
1992 Anna filmje
1991 Vörös vurstli
1990 Bekerítve
1989 Alapképlet
1988 Johann Strauss: A denevér
1986 Örökkön örökké
A varázsló álma
1985 Vigyázat! Mélyföld!
1984 Rafinált bűnösök
1983 Békestratégia
1982 Akar velem játszani?
1980 Lóden-show
Régi muzsika kertje
1979 Alfon-Show
Ugye nem felejtesz el
Liftrapszódia
Egymillió foltos hangjegy
1978 A plakátragasztó
A Táltosfiú és a világfa
Ollantay, az Andok vezére

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Molnár - director  (21)
Miklós Benedek - actor  (11)
Rita Dévényi - set designer  (9)
András Kern - actor  (6)
András Szilágyi - news-editor  (6)
István Bánhegyi - director of photography  (6)
László Bartha - set designer  (6)
Péter Sülyi - screenwriter  (6)
Ferenc Zádori - director of photography  (5)

Genres

burlesk drama music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu