sex hikaye

Rita Dévényi

 

set designer, costume designer

Filmography

set designer
 
2014 Búcsú
2012 Valaki vacsorára
2011 The Legend
2009 Ki/Be Tawaret
2007 Tavasz, nyár, ősz
2005 Ólomálom
2004 Nem történik semmi
2003 Virtuóz varázs
Telitalálat
2001 Mert szabad vagyok
2000 Egyszer élünk
1997 Sok hűhó Emmiért
1996 A rossz orvos
A szavak is elhalnak egyszer
1995 Három idegen úr
1993 Enyém a képernyő-Vadkabát ízzel
1992 Anna filmje
1991 Vörös vurstli
1990 Bekerítve
1989 Toldi
Alapképlet
1986 Örökkön örökké
A varázsló álma
costume designer
 
2014 Búcsú
2012 Valaki vacsorára
2011 The Legend
2009 Ki/Be Tawaret
2007 Tavasz, nyár, ősz
2005 Ólomálom
2004 Nem történik semmi
2003 Virtuóz varázs
Telitalálat
2001 Mert szabad vagyok
2000 Egyszer élünk
1996 A szavak is elhalnak egyszer
1993 Enyém a képernyő-Vadkabát ízzel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Molnár - director  (19)
Judit Szekulesz - costume designer  (9)
Sándor Csukás - director of photography  (8)
Sándor Gáspár - actor  (7)
Sándor Kardos - director of photography  (7)
Miklós Benedek - actor  (6)
Dani Jávor - actor  (5)
Mari Csomós - actor  (5)
Ferenc Zádori - director of photography  (4)
András Kern - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama short film comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu