sex hikaye

Sándor Kardos

 

director of photography, director, screenwriter, creator, co-director

Filmography

director of photography
 
2010 Gravedigger
2009 Átváltozás
A vágyakozás napjai
Vespa
Naphosszat
2008 Irodalom
2007 Búcsú
Az igazi halál
A bárány utolsó megkísértése
2006 A vélt szabadság ára
Temetetlen képek
Végjáték
Lopott képek
Egy eredendő bűnös vallomásai
Leonardo
Röpirat a magyar fotóművészet helyzetéről
Tarka képzelet - A virágünnep vége - Gulácsy álmai
Régimódi történet
2005 Előttem az élet
Morfium
Ősfény - Urlicht
2004 Csoda Krakkóban
Hóesés Vízivárosban
Résfilm
Dear Daughter
2003 Telitalálat
2002 Szent Iván napja
Mégis kinek az Istene?
A Hídember
A Váci úton
2000 Glamour
Kisamerika
Egyszer élünk
1999 Kisszínpadon nagy színház
1998 Egy tél az Isten háta mögött
Mi hárman
1997 Szabadság tér 56
1996 Növekvő város
A szavak is elhalnak egyszer
Franzstadt
A rossz orvos
A kisbaba, a kutya és én
Gyermekbénulás I-III.
1995 Gyermekbénulás
1994 Y.E.S.
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
Unokáink leborulnak
A turné
1992 Anna filmje
Video Blues
Zsötem
A három nővér
Budapest nagykávéház
1991 Melodráma
Vörös vurstli
1990 Itt a szabadság!
1989 Hagyjátok Robinsont!
Toldi
Mielőtt befejezi röptét a denevér
A legényanya
1988 Eldorádó
Hymnus
1987 A szeleburdi család
1985 A tanítványok
Álombrigád
Valaki figyel
Egészséges erotika
1984 Őszi almanach
Angyali üdvözlet
1983 A látogatás
1979 A kis Valentino
1978 Tíz év múlva
1974 Segesvár
1969 A meghallgatás
Szélvihar
Madách: Az ember tragédiája
Bereményi Géza: Az arany ára
director
 
2011 Örök mérték
2010 Gravedigger
2009 Átváltozás
2006 Végjáték
Leonardo
Röpirat a magyar fotóművészet helyzetéről
Temetetlen képek
2004 Résfilm
2003 Telitalálat
1996 Növekvő város
1988 Hymnus
Határtalan szellem
screenwriter
 
2010 Gravedigger
2009 Átváltozás
2006 Temetetlen képek
2004 Résfilm
2003 Telitalálat
1996 Növekvő város
creator
 
Szentföldi szent helyek üzenete - Újszövetség
co-director
 
2009 Naphosszat

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2000 Madrid Imagen Film Festival: Best Cinematography
2005 Targu-Mures AlterNative: Best Cinematographer

 

Credited with

Géza Bereményi - screenwriter  (10)
Károly Eperjes - actor  (10)
György Molnár - director  (8)
Rita Dévényi - set designer  (7)
Andor Lukáts - actor  (6)
Juli Básti - actor  (6)
Péter Andorai - actor  (6)
Sándor Gáspár - actor  (6)
Teri Losonci - editor  (6)
András Jeles - director  (5)
Credited with more további közös

Genres

family drama film etude children educational experimental road movie satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu