sex hikaye

Naphosszat (Naphosszat)

documentary 47 min, HD
Color Hungary
language: Hungarian

Crew

director Krisztián Kolovratnik
  co-director Sándor Kardos
  producer Krisztián Kolovratnik
     
  director of photography Sándor Kardos
  editor Wanda Kiss
     
  music György Selmeczi
     
more crew további stábtagok

Cast

Mari Törőcsik
  Anatolij Vasziljev
  András Kozma
  Pál Kocsis
  Igor Popov
     
more cast további szereplők

Synopsis

Az eddig Magyarországon leginkább színészként ismert Kolovratnik Krisztián most rendezőként áll elénk Naphosszat című dokumentumfilmjével. A film főszereplői Törőcsik Mari, a magyar színjátszás Európa szerte ismert színésznője és Anatolij Vaszilijev, korunk egyik legjelentősebb színházi rendezője.

A film - szereplőkben és témában egyaránt - kuriózumot tár elénk. Törőcsik Mari a fizikai- , Anatolij Vaszilijev pedig alkotói halálából feltámadva találkoznak ismét közös munkájuk során. Testközelről pillanthatunk bele egy mű születésének folyamatába, végigkövetve élet-halál harcaikat. Hogyan lehet önazonosnak maradni a mai világban? Van-e létjogosultsága a valódi értékeknek? Hova tart ma az európai színházi kultúra? Ezekre a kérdésekre keresi a választ korunk két élő színházi legendája. Pillanatképeket láthatunk egy olyan színházról olyan alkotókkal, akiknek eszméi talán már utópisztikusak, ugyanakkor szükségszerűek a mai világban. Erre pedig nincs jobb eszköz, mint ők maguk és a kettejük között feszülő alkotói harc - ami szellemi örökséggé formálódik a következő generációk számára.


Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!