sex hikaye

Wanda Kiss

 

editor, designer

Filmography

editor
 
2013 Mogyorósarok
2012 VHK - Akik móresre tanították a halált
2011 Diamond Club
aurA
2010 Üvegtigris 3.
Kolorádó Kid
2009 Naphosszat
1
Adás
És a nyolcadik napon
2007 Három hiányzó oldal
2006 Üvegtigris 2.
Bányató
2005 Csendélet hallal és más tragikus momentumokkal
2004 Fekete kefe
Páternoszter
2003 Vége
designer
 
2010 Here I Am
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude short film crime supernatural portrait thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu