sex hikaye

Gergely Pohárnok

 

director of photography, director, screenwriter, actor

Filmography

director of photography
 
2014 Szabadesés
2013 Afterlife
2012 T Project
2011 A kutyákat elengedtem
The Legend
2010 Látogatás
Magasfeszültség
2009 Adás
2008 Vonat
Ász póker
2007 411-Z
Fövenyóra
Milky Way
2006 Szalontüdő
Csapás
2005 Taxidermia
2004 Magyar vándor
Fekete kefe
2003 Titkos hely
2002 A titkos hely
Előre!
Hukkle
Ötödik szoba
2001 I Love Budapest
2000 Szortírozott levelek
1999 Kalózok
Rosszfiúk
Robot
Ördöglakat
1998 Cukorkékség
A hal
1997 Ebéndira
Az igazi
1996 Katona
Második generáció
Gyorsulás
director
 
1998 Cukorkékség
1997 Az igazi
1996 Katona
screenwriter
 
2004 Fekete kefe
1998 Cukorkékség
actor
 
1981 Dédelgetett kedvenceink
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Pálfi - director  (7)
András Muhi - producer  (4)
Dániel Erdélyi - director  (4)
Gábor Rajna - producer  (4)
Mari Nagy - actor  (4)
Ágnes Incze - editor  (3)
András Stohl - actor  (3)
Andrea Taschler - production manager  (3)
Attila Egyed - actor  (3)
Gábor Máté - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama film etude educational experimental short film crime musical romantic sport satire thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu