sex hikaye

Mari Nagy

58 (09 May, 1961 )

 

actor, cast

Biography

2009 - POSZT - A MASZK Országos Színészegyesület színész zsűri díja: Legjobb női alakítás (Botho Strauß: A park)

Filmography

actor
 
2014 Incella kenyérért megy
2013 Marika nem cica
2012 The Door
2009 Bunkerember
A gyűjtő
2008 Nyugalom
A repülés története
2007 Fövenyóra
Tanúvallomás
Szerafina
2006 Mínusz
2005 Taxidermia
Kontakt
Csudafilm
2004 Másnap
2002 Egy ház emlékei - Hetedíziglen
2001 Jágók
2000 A leghidegebb éjszaka
Paszport
Kilakoltatás
Szortírozott levelek
1999 Ördöglakat
A hipochonder
1998 Országalma
1995 A részleg
1991 Melodráma
1987 Kutyánszky Kázmér, a versíró kutya
cast
 
2012 Én is téged, nagyon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

József Szarvas - actor  (5)
Péter Gothár - director  (5)
Gergely Pohárnok - director of photography  (4)
József Tóth - actor  (4)
Kati Lázár - actor  (4)
Lajos Kovács - actor  (4)
Dénes Ujlaki - actor  (3)
Éva Botos - actor  (3)
János Breckl - costume designer  (3)
Ábris Gosztola - director of photography  (2)
Credited with more további közös

Genres

abszurd adaptation drama satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu