sex hikaye

Andrea Taschler

 

production manager, producer, line producer

Filmography

production manager
 
2010 Bibliothéque Pascal
Apaches
Defenders of the Frontiers
Morgen
2007 411-Z
Türelem
2006 Csapás
2005 Kivégzés
producer
 
2013 Harmadnapon
2012 Délibáb (Mirage)
line producer
 
2010 Magasfeszültség
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental short film road movie romantic thriller
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu