sex hikaye

Gábor Balázs

 

sound engineer, sound

Filmography

sound engineer
 
2012 Délibáb (Mirage)
2011 A Hópárduc talpra áll
Final Cut – Ladies & Gentlemen
2010 Bibliothéque Pascal
Tender Son - The Frankenstein Project
Test
2009 Puskás Hungary
Csiribiri
2007 Márió, a varázsló
2006 Rokonok
Mínusz
2005 A fény ösvényei
2004 Ember a tükörben
Hatemelet tiszta üveg
Állítsátok meg Terézanyut!
Hétköznapi enciklopédia
Dallas Pashamende
sound
 
2014 Swing
2011 Ticket
2010 East Side Stories
Fehér nyíl
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2005 Hungarian Filmweek: Best Sound
2005 Hungarian Filmweek: Best Sound
2005 Hungarian Filmweek: Best Sound

 

Credited with

Péter Politzer - editor  (5)
András Nagy - director of photography  (4)
István Bodzsár - producer  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
Szabolcs Hajdu - director  (4)
Ági Pataki - producer  (3)
Gábor Kovács - producer  (3)
Imre Csuja - actor  (3)
Réka Lemhényi - editor  (3)
Sándor Csányi - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

adaptation animation drama bio experimental short film concert road movie thriller comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu