sex hikaye

Naphosszat

dokumentumfilm 47 perc, HD
színes magyar
nyelv: magyar

Stáb

rendező Kolovratnik Krisztián
  társrendező Kardos Sándor
  producer Kolovratnik Krisztián
     
  operatőr Kardos Sándor
  vágó Kiss Wanda
     
  zene Selmeczi György
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Törőcsik Mari
  Anatolij Vasziljev
  Kozma András
  Kocsis Pál
  Igor Popov
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Az eddig Magyarországon leginkább színészként ismert Kolovratnik Krisztián most rendezőként áll elénk Naphosszat című dokumentumfilmjével. A film főszereplői Törőcsik Mari, a magyar színjátszás Európa szerte ismert színésznője és Anatolij Vaszilijev, korunk egyik legjelentősebb színházi rendezője.

A film - szereplőkben és témában egyaránt - kuriózumot tár elénk. Törőcsik Mari a fizikai- , Anatolij Vaszilijev pedig alkotói halálából feltámadva találkoznak ismét közös munkájuk során. Testközelről pillanthatunk bele egy mű születésének folyamatába, végigkövetve élet-halál harcaikat. Hogyan lehet önazonosnak maradni a mai világban? Van-e létjogosultsága a valódi értékeknek? Hova tart ma az európai színházi kultúra? Ezekre a kérdésekre keresi a választ korunk két élő színházi legendája. Pillanatképeket láthatunk egy olyan színházról olyan alkotókkal, akiknek eszméi talán már utópisztikusak, ugyanakkor szükségszerűek a mai világban. Erre pedig nincs jobb eszköz, mint ők maguk és a kettejük között feszülő alkotói harc - ami szellemi örökséggé formálódik a következő generációk számára.


Értékelés
 
0 szavazat
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012