sex hikaye

Géza Bereményi

 

screenwriter, director, writer, actor, dramaturg, contributor, lyricist

Filmography

screenwriter
 
2011 Weekend
2010 Így, ahogy vagytok
Apaches
2008 Irodalom
2006 Children of glory
2004 Hóesés Vízivárosban
2002 A Hídember
1997 Szabadság tér 56
1993 A turné
1992 A nagy postarablás
1991 Vörös vurstli
1990 Potyautasok
1989 Meteo
1988 Eldorádó
1987 A szárnyas ügynök
1985 A nagy generáció
A tanítványok
1981 Megáll az idő
1979 Utolsó előtti ítélet
Imre
1977 Ők ketten
1972 Romantika
Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból
director
 
2008 Irodalom
2006 Régimódi történet
2004 Hóesés Vízivárosban
2003 Rideg Sándor: Indul a bakterház
2002 A Hídember
1997 Szabadság tér 56
1993 A turné
1988 Eldorádó
1985 A tanítványok
Bereményi Géza: Az arany ára
Egy korszak
writer
 
2004 Hóesés Vízivárosban
1991 Vörös vurstli
1985 Vigyázat! Mélyföld!
1981 Megáll az idő
1979 A kedves szomszéd
1977 Veri az ördög a feleségét
actor
 
2008 “…öreganyám, nagyvilág, jól megjegyezd a nevemet!” – Emléktöredékek Szabó Magdáról
1998 Nemzedékek
1997 Szenvedély
Látom, te kecske vagy
dramaturg
 
2012 T Project
contributor
 
2000 Cseh Tamás film
lyricist
 
1972 Alattvalók és királyok
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Károly Eperjes - actor  (11)
Sándor Kardos - director of photography  (10)
Sándor Sőth - director  (5)
János Derzsi - actor  (4)
Péter Haumann - actor  (4)
Teri Losonci - editor  (4)
Ádám Rajhona - actor  (3)
Dorottya Udvaros - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama portrait satire thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu