sex hikaye

Péter Mészáros

 

director, screenwriter, director of photography, editor, actor

Filmography

director
 
2006 Kythéra
2005 Stammbuch - Júlia asszony titkos éjszakái
Ázsia kerek szemmel
2004 A disznó útja
A tolaja temetés
Kyrie
Akiket bivalyok visznek a mennybe
2003 Kolostorlakók
Ki a macska?
2002 Eső után
1999 A bolond gránátalmafa
1996 Nikó, a szépasszonyok és az angyalarcú babaháza
1995 Piroszmani festő titkos élete
1994 Almák az esőben
screenwriter
 
2006 Kythéra
2005 Stammbuch - Júlia asszony titkos éjszakái
2004 A disznó útja
Kyrie
2003 Ki a macska?
1999 A bolond gránátalmafa
1996 Nikó, a szépasszonyok és az angyalarcú babaháza
director of photography
 
2004 Akiket bivalyok visznek a mennybe
Az Éden feltámadása
A tolaja temetés
editor
 
1996 Nikó, a szépasszonyok és az angyalarcú babaháza
actor
 
2009 Mozi/film
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude educational experimental nature
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu