sex hikaye

Mátyás Erdély

 

director of photography, director, actor

Filmography

director of photography
 
2011 aurA
Hier
2010 Az úr elköszön
Tender Son - The Frankenstein Project
2009 Londoni Au Pair
2008 Delta
The Counterpart
A repülés története
Mama
2007 Türelem
Egy nő igaz története
2006 FEKETEország
2005 RECYCLed/Pro-Reo-Neo
Johanna
2004 Before Dawn
2003 Határontúl
Örökség: Egy halász története
2002 Aki értette a növények nyelvét
2001 Chico
2000 A fehér alsó
Macerás ügyek
1999 Szeptember
Jonuc és a koldusmaffia
Ördöglakat
Kicsimarapagoda
1998 Necropolis
1997 A Művész
A tó
Szerelem
1996 H2O
director
 
1997 A tó
1996 H2O
actor
 
1994 Esti Kornél csodálatos utazása

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2005 Belo Horizonte ISFF: Best Cinematographer
2005 Bucharest DaKINO International Short Film Festival : Best Cinematographer
2006 Capalbio Cinema: Best Cinematography
2008 Warsaw Jewish Film Festival: Best Cinematography

 

Credited with

Tamás Zányi - sound engineer  (5)
Péter Politzer - editor  (4)
Szabolcs Hajdu - director  (4)
András Muhi - producer  (3)
Bálint Kenyeres - director  (3)
Domokos Szabó - actor  (3)
Illés Nyitrai - actor  (3)
János Breckl - costume designer  (3)
Jeles László Nemes - director  (3)
Kornél Mundruczó - director  (3)
Credited with more további közös

Genres

animation drama adventure experimental crime supernatural portrait romantic satire nature comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu