sex hikaye

Kiképzés - Military Wellness (Kiképzés - Military Wellness)

80 min,
dance Color Hungarian

Synopsis

Magyarország 2003:
- hatmillió túlsúlyos ember, ebből 2.5 millió elhízott
- egymillió cukorbeteg, kétmillió magas vérnyomással küzd

Ezek a betegségek 20 vagy akár 30 évvel is megrövidíthetik életünket, de a túlsúly ezenfelül pokollá teheti a hétköznapokat. Minden harmadik sorköteles férfi egészségügyileg alkalmatlan a katonai szolgálatra, ami elgondolkodtató.

Közel kétmillió ember élete függ a keringési rendszert szabályzó gyógyszerektől. Sokan elfelejtik, hogy nem csak gyógyszerekkel gyógyulhatunk, hanem mozgással és egészséges táplálkozással is segíthetjük szervezetünk regenerálódását.

A kövérségből jöttem egy egészséges, teljes életbe. A ducik sorsát szívemen viselem, mert én is az voltam. A kövérség nem esztétikai probléma, hanem életveszély. Az élet egészséges táplálkozással és edzéssel teljes, de nem mindegy, hogy hogyan. Segíteni akarok, hogy másnak is sikerüljön elérnie célját!

Ez a film visszanyúl a gyökerekhez (a NASA katonai Aerobik programot eleveníti fel) kemény, hiteles, követhető, a gyakorlatok kivitelezhetőek, mentesek minden ugrálástól, az eredmény garantált. Edzésprogram mellett egy érdekes bevásárlási útmutatót is kínálunk mindenki számára.

Elszántad magad, vagy hízol tovább!!???

Jó kiképzést!
Schobert Norbert
(volt kiképző százados)

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!