sex hikaye

Aroma (Aroma)

series
educational B & W Hungarian

Synopsis

A cigányság, ez a hajdan Indiából elvándorolt nép, főzési-étkezési szokásokat nem hozott magával. Hosszú vándorlásuk során a romák mindig azt ették és úgy, mint annak az országnak a lakói, ahol éppen jártak. Ahol pedig végleg letelepedtek, ott elsajátították a helyi konyhaművészetet, s a maguk ízlésének megfelelően kissé átalakították.
Tulajdonképpen ételeik csak annyiban különböznek a befogadó ország, vidék ételeitől, hogy nincsenek szigorú receptek, a hozzávalókat meglehetősen szabadon variálják (sokszor "éppen, ami van" alapon), illetve, hogy az erős fűszereket (hagyma, paprika, bors) bőségesen alkalmazzák. A roma séf mellett a sorozat másik műsorvezetője Varga Gusztáv, a Kalyi Jag Roma Művészeti Egyesület vezetője, aki az Európa Tanács romaügyi képviselőjeként nemcsak a magyarországi, de más európai roma kultúráknak is avatott szakértője és tolmácsolója.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!