sex hikaye

Kinyó F. Tamás

 

director, director of photography

Filmography

director
 
2008 Ösvény a Viharsarokban
Fegyver Péter
2005 "...Amikor az óra 11-et mutat, induljatok...!"
"C"- legények - Katonák, fegyver nélkül
2002 Gróf Széchenyi Zsigmond
Kegyelem
2000 Rácsos egyetem
A Belvárosi Plébániatemplom 100 éve
1999 Az út Szolnoktól Ungvárig - 1956
Elektronikus zene
Az út
director of photography
 
2008 Fegyver Péter
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu