sex hikaye

Gábor Ulrich

 

director, music, editor, director of photography

Biography

Felsőfokú tanulmányait a Kecskeméti Főiskola Vizuális Nevelés Szakán, az Iparművészeti Egyetem tipográfusképzőjén, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetében végezte. 1992 óta szabadfoglakozású grafikus. Munkáinak középpontjában az emberi test organikus struktúrái állnak. 1994-2001-ig óraadó főiskolai tanár. Alkotásaiban a formanyelvi kísérletek képzőművészeti látásmóddal párosulnak. Szerzői filmjeit több mint húsz ország filmfesztiváljai -köztük az annecy, hiroshimai, rio de janeiro-i, kijevi, zágrábi, espinho-i, lipcsei- válogatták be versenyprogramjukba. Mielőtt című filmjét 2005-ben jelölték a szakma egyik legnagyobb elismerésének számító Cartoon d'Or díjra. Vezetőségi tagja a Magyar Filmművészek Szövetsége Animációs Szakosztályának.


Filmography

director
 
2010 A hentes zsebrádiója
Memoir
2003 Hommage
2002 Idegen test
music
 
2002 Idegen test
editor
 
2002 Idegen test
director of photography
 
2002 Idegen test

 

Reference

  Mielőtt, 2005 - CINANIMA, the International Animated Film Festival of Espinho, Prize Class A/Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle, a Magyar Televízió különdíja 2006
Ssshottt! - Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle, az animációs kategória második díja 2008
Desdemona Break - Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle, a diákzsűri díja 2008
Lebegés, avagy tíz bagatel - Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, a legjobb kísérleti film díja 2009
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

web www.ulrich.hu
e-mail gabor@ulrich.hu
tel. +36-20/263-1278

Links

Port.hu