sex hikaye

Tamás Fehéri

 

director, producer, director of photography

Filmography

director
 
1998 Nagy Ferenc miniszterelnök
1996 Emberekkel történt
Akarsz gyémánt lenni?
1994 A párt ökle (1945-1956)
1993 Leningrádiak a magyar forradalomért
Mesterek és tanítványok
1992 Parlament
1990 Szorítóban a lélektan
1989 Egy filmriporter emlékiratai
Egy halálra ítélt vallomása
1986 Többarcú egyenjogúság
1985 Az ország közepe
Tükörben a hétvége
Egy nyelven
1984 Endlösung
1983 Élenjárók közelnézetben
Eskü
1982 Volt egyszer egy MADISZ...
1981 Szomszédok
A modell
1980 A mi világunkért
1979 A boldog ember
Protokoll szerint
1978 Ide... oda...
1976 Kommunisták az NSZK-ban
Olimpia-sorozat
1975 Vadkerti tőke
1972 Nemcsak tantárgy
1971 Lagos, ahogy én láttam
1970 Plusz egy nap
Andrea
1969 Valamit tenni kell!
1966 Szibériában, Grúziában
Kádár János Baranyában
1964 Érkezéstől indulásig
Lacika
Hat nap Lengyelországban
Irány a hamburgi kikötő
1963 15.000 kilométer a Szovjetunióban
Kinek higgyek?
Öné az elsőbbség?
1961 Háromezer sziget országában
Három nap Delhiben
1960 Fények Albániában
1958 Ezt láttam Mongóliában
1957 Ahol a szabadság született
1956 Viharos olimpia
1954 A piramisok országában
Mesél a postakürt
producer
 
2001 Nagyon reális
Process of our Fathers
2000 A Park
Kitagadottak
Miért sípolt a macskakő?
Papagáj
...Megszegem Janikának...
Van a börtön, babám....
Börtönfeleségek
Cigánd - Egy falu az (ezred)végen I-II.
1999 Csak egy kis emlék
Eksön
1996 A remény és a halál tizenkilenc napja
Angyal István - Tűzoltó utca 1956
Plakát
Astral
...kilenc órakor, kilenc estén át...
Szabadulásra ítélve
Grófi szérűn...?
Álomgyárosok
Akarsz gyémánt lenni?
Titoktartók
Bujdosó kollégium
director of photography
 
1996 Akarsz gyémánt lenni?
1980 Magyarok a prérin
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Margit Pákozdy - production manager  (5)
Norbert Solymosi - production manager  (5)
Béla Szalay - production manager  (3)
Károly Markert - director of photography  (3)
Gyula Farkas - production manager  (2)
Gyula Kőszegi - director of photography  (2)
János Zelki - director  (2)
József Fifilina - director of photography  (2)
Róbert Kiss - director of photography  (2)
"Toto" Ferenc Komjáti - production manager  (1)

Genres

drama film etude educational experimental portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu