sex hikaye

Lakásétterem

Szinopszis

A lakásétterem egy olyan hely, ahol időről időre egy lakásban valódi étterem nyílik, olyan vendégek jönnek, akik valahonnan tudomást szereztek erről, elfogyasztják a vacsorát, fizetnek, és távoznak, majd az étterem visszaalakul lakássá. Fontos, hogy a helyek száma véges, a túljelentkezés miatt előre kell helyet foglalni a vendégeknek.
Zsófi, Tomi és Marci szeretnek főzni, de nem profi szakácsok, mindhárman mással foglalkoznak, ebből kifolyólag néha bizonytalanok, kísérletezgetnek, próbálgatnak. Ez azonban nem látszik meg a fogásokon, hiszen mind arra törekszenek, hogy a menü bárhol megállja a helyét. Minden alkalommal ők találják ki az este tematikáját, kalkulálnak, egyeztetnek, meghívókat küldenek az ismerősöknek. Természetesen az italokra is nagy hangsúlyt fektetnek, így ezzel együtt az eredmény minden alkalommal egy finom, ízletes, otthoni körülmények között is könnyen elkészíthető menüsor lesz, amely emlékezetes marad a véletlenszerűen összeválogatott társaság minden tagja számára.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012