sex hikaye

Szeptember

kísérleti film 32 perc, video
kísérleti film színes magyar

Stáb

rendező Salamon András
  forgatókönyvíró Salamon András
  operatőr Erdély Mátyás
     
     

Szereplők

Börcsök Enikő
  Horváth Szabolcs
  Méhes László
     
  Gyártó Art Vision Stúdió Kft , Magic Media Rt.
     
     

Szinopszis

"És elindultunk hárman, mint hat éve mindennap, azóta, hogy a Kisfiú meglett. Minden nap megyünk. Ki a Haller utcára, be a piacra, gyerünk válogatni. Kétszer is megyünk: reggel nyolcra, meg délután. Milyen jó meleg van! Hát persze: augusztus végén visszajön a nagy meleg. Nem kell semmi ruha. Alig kell valami kis nadrág meg ing. Megyünk hárman: a Kisfiú, az anyja meg én. Hogy süt a nap! Ez most nagyon kell. Én egy kicsit éhesebb vagyok, mert hamar keltem. Ha tovább tudok aludni, akkor valahogy átmegyek azon az éhességi ponton, vagy éhességi szakaszon, nem tudom miért. És akkor nem vagyok éhes egész nap. Csak délután, olyan három-négy körül fájdul meg a fejem, de azt meg ki tudom már masszírozni, és kibírom akkor már estig. De ma hamar keltem.
Simán, gondolkodás nélkül hozom el a kakaót a nadrágomban. Körül se nézek, annyira érzem, hogy igazam van. Ez óriási erőt ad most nekem. Még arra se figyelek, hogy valami alibi vásárlást csináljak. Ez a kakaó elvileg is, gyakorlatilag is, a kisfiamé. Én csak azért vagyok, hogy elvigyem neki. Kész. Csak azt sajnálom, így utólag, hogy nem kettőt hoztam el."

Cselekmény címkék

kakaó, kisfiú
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012