sex hikaye

Könyörtelen idők

95 perc,
dráma színes magyar

Stáb

rendező Sára Sándor
  író Sára Sándor , Domahidy Miklós
  operatőr Sára Balázs , Sára Sándor
     
     

Szereplők

Andorai Péter
  Madaras József
  Mihályfi Balázs
  Őze Áron
  Seress Zoltán
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Budapest Filmstúdió
     
     

Szinopszis

A második világháború végén járunk, amikor a német hadvezetés még egyszer megkísérli, hogy föltartóztassa az előretörő szovjet csapatokat. Öt magyar katona - egy őrmester és négy közlegény - már csak a túlélésben reménykedik, mint a magyar katonák zöme. Szerencsés körülmények között egy pecséthez jutnak, amelynek segítségével nyílt parancsot hamisítanak. Kis falvakban próbálják átvészelni a háborút.
A lapítás iskolája azonban csak addig semleges módszer, míg föl nem bukkan az első döntési helyzet. Hőseink egy gyanakvó, ravasz bíró kérésére rendfenntartó feladatot vállalnak, s jelentős szerepük lesz két fogoly tragikus halálában. A túlfűtött történelmi pillanatokban rosszul működnek a reflexek, és vagy egy, az égből váratlanul lecsapódó repülőgép, vagy egy sorsával megbékélni nem tudó ember utolsó erőfeszítése fordítja visszájára az eseményeket.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012