sex hikaye

Állomás – Kutyából nem lesz szalonna

tévéfilm 27 perc, video
vígjáték fekete-fehér magyar

Stáb

rendező Pajer Róbert
  forgatókönyvíró Akar Péter
  producer Juhász István
     
  koproducer Drabik János
  operatőr Sára Balázs
     
  vágó Palotai Éva
  zene Besh o droM
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Csuja Imre
  Börcsök Enikő
  Györgyi Anna
  Telekes Péter
  Soltész Bözse
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Norien Film
     
     

Szinopszis

Józsi kihallgatja Ervin egy telefonbeszélgetését, de azt tökéletesen félreérti. Ezáltal meg van győződve arról, hogy az elmúlt időszak kellemetlenségei mögött Ervin sunyi fondor-kodása rejlik, ezért újabb és újabb szekatúrát talál ki ellene.

Egyszer még az is kicsúszik a száján, hogy milyen jó kolbász lenne Zojából, Ervin kutyájából. A kutya másnap eltűnik, Józsi ezzel egy időben vad kolbászkészítésbe fog. Az állomáson mindenki úgy tudja, hogy most valami borzasztó történik. Józsi egyszer csak észreveszi, hogy kerülik.

A vád rövidesen megfogalmazódik, a kolbász Zojából készült. Hiába bizonygatja, hogy a kutya eltűnésében semmi szerepe sincs, sőt titokban maga is keresi, szavainak nincs hitele. Még akkor sem, mikor a 100 éves védőnő pipettáival, meg-vizsgálja, és tanúsítja, hogy a kolbász 100% disznóhúsból készült. Csak akkor mentik fel a vérvád alól, amikor Zoja megjelenik, ugyanis szülni vonult el.


Cselekmény címkék

félreértés, kutya, szalonna, telefon
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012