sex hikaye

Pasik

sorozat
vígjáték színes magyar

Stáb

rendező Kun Zsuzsanna
  forgatókönyvíró Árpa Attila , Trunkó Bence , Kardos Zoltán
  producer Barbalics Péter , Árpa Attila
     
     

Szereplők

Palika Bajor Imre
  Ernő Gálvölgyi János
  Jucus Hernádi Judit
  Erika Liptai Claudia
  Zsófi Orosz Barbara
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Jucus és Palika 20 évig voltak házasok. Jucus már nem bírta Palika félrelépéseit, az ivászatokat és egyéb hülyeségeit, ezért el akar válni. Már meg is találta az új férjjelöltet, Ernőt. Ernő rendes, kedves, viszont egy balfácán. Ő egy igazi csóró, aki még a lakbért sem tudja kifizetni, ezért költözik Jucushoz. Jucus egy menő üzletasszony, akinek esküvői és gyászruha kölcsönzője van. Jucus csak egy dologra vágyik, a boldog, békés, meghitt családi életre. A baj csak az, hogy ugyanabban a lakásban él Palika is, és nem hajlandó kiköltözni. Ernő Jucusra vágyik, Palika pedig vissza szeretné hódítani feleségét. Palika egyébként taxis, minden utas rémálma. A hobbija a zongorázás, de más hangszerekkel is próbálkozik, mert tudja, hogy Jucus elérzékenyül, ha zenét hall.
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy beköltözik a szomszédba a "bombanő", akit természetesen mindenki el akar csábítani. Mellékszereplő még a házmester, az ügynök, a nagypapa, az unokaöcs, vagy aki éppen arra jár.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012