sex hikaye

Seychelles puzzle

játékfilm 118 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Fehér Péter
  forgatókönyvíró Fehér Péter
  producer Fehér Péter
     
  operatőr Róth Nándor , Zádor István
  zene David Andre , Patric Victor
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

David Bluesta
  Jo Shooman
  Lou Fioravanti
     

Szinopszis

Gary, a kissé ügyefogyott amerikai üzletember tengerimalacával Seychelles-re akar utazni, hogy apja öröksége után nyomozzon, de véletlenül Magyarországon köt ki. Pénz hiányában elhatározza, hogy az évszázad vállalkozásába kezd. Megalkotja a "Szellemliftet", ahol a Szellemvasút mintájára, lakótelepi liftekben ijesztgeti az embereket.
Cicus, egy 14 évesnek mondott prostituált összehozza stricijével, aki éppen bankárnak adja ki magát, és uzsorakamatra hajlandó Garynek hitelezni.
Az üzlet hamar befuccsol, így Gary ott marad egy fillér nélkül, egy éhes tengerimalaccal, egy hatalmas adóssággal, reménytelenül szerelmesen. A fordulatokban gazdag, egyedi stílusú vígjáték szarkasztikus humorral vegyít romantikát és feszültséget, ellentétbe állítva a budapesti utca szomorú hétköznapjait a seychelles-i idillel.
Figyelmeztetés: 16 éven aluliaknak és 18 éven felülieknek nem ajánlott.

Cselekmény címkék

lift, nyomozás, örökség
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012