sex hikaye

Miskolc felett a nap

rövidfilm 17 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Sas István
     

Szinopszis

"Köszönöm, hogy beleszerethettem Miskolcba" - így fogalmazta meg Miskolc iránt érzett elkötelezettségét Sas István érdemes művész, filmrendező. Szeretete azonban nemcsak szavakban, de tettekben is megnyilvánul - ő készítette ezt a filmet, amely egészen új oldaláról ábrázolja Miskolcot.
A tizenhét perces alkotás világviszonylatban is különleges vállalkozásnak számít, hiszen a három képmezőre komponált filmes megoldás egyedülálló nemcsak hazánkban, de egész Európában is.
Az elismert művész szokatlan sétára invitálja az alkotásra kíváncsi nézőket. A virtuális séta meggyőző, segítségével valóban egészen új arcát mutatja Miskolc. A lenyűgöző képi világ, a frappánsan megtalált szöveg és a magával ragadó zenei aláfestés csak erősíti azt a hitet, mely szerint Miskolc az a város, amelyre figyelni kell!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012