sex hikaye

Egyszerűen - Koncz Zsuzsa

40 perc,
portréfilm színes magyar

Stáb

rendező Kőrösi András
  operatőr Kőrösi András
     

Szereplők

Koncz Zsuzsa
     

Szinopszis

Nem véletlenül mondta egyszer Koncz Zsuzsával kapcsolatban Weöres Sándor: "Kitűnő énekesnőből több is lehet, de olyan, aki ha megszólal, bárki tévedhetetlenül tudja: ez Ő, a világon kevés. ... az énekesnők között van Egy Koncz Zsuzsa, aki ebben az elszürkülés veszélyét rejtő közegben is ki tudja bontani önmagát."
S mi bizonyítja ezt jobban annál, mint a harminchat album, arany-, platina-, gyémántlemezek, hazai és nemzetközi elismerések, díjak, több száz rádiófelvétel, tévéfellépések, filmszerepek, több száz külföldi szereplés... és sorolhatnánk még. Gyermekkoráról keveset tudunk épp úgy, mint hétköznapjairól. Titokzatossága, zárkózottsága milyen filozófiára épül? Miként változtatta személyiségét a zene, a cenzúra, a család, az iskola, a barátok? Mély barátságokat megtört-e az idő? Mi tartotta itthon, amikor mások külföldön maradtak?

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012