sex hikaye

Feldmár: Közelség, távolság - az intimitás határai

színes magyar

Szereplők

Feldmár András
     

Szinopszis

Mi történik, ha közel megyünk valakihez? Mi történik, ha valaki más szeretne közel kerülni hozzánk? Van-e egy kapcsolatban ideális közelség-távolság? Ha igen, ki és hogyan állapítja ezt meg?
Mi a veszélyesebb: a túlzott közelség, vagy a túlzott távolság? Lehet-e egyáltalán valakihez túl közel kerülni, s ha igen, sérülhet-e ebben bárki? Vagy épp ellenkezőleg: a túlzott távolság okoz fájdalmat?
Ilyen, s ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozott 2007. október 9-én Feldmár András azon az előadásán, melyre a Soteria Szakmai Fórum keretén belül, a Gödör klubban került sor. Az előadás a "A közelség, távolság - az intimitás határai" címet kapta.
A bő egy órás előadástkövető, személyes hangú beszélgetésen a címadó téma mellett szóba kerültek a gyermeknevelés, a párkapcsolat és személyiségfejlődés lényeges kérdései is, de a hallgatók azt is megtudhatták, hogyan hogyan lesz egy matematikusból terapeuta, s hogy mit is akart Feldmár András az analitikusa szerint hazavinni a kezelésről.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012