sex hikaye

Liliputi Mimikri

Stáb

rendező Molnár Attila Dávid
  forgatókönyvíró Molnár Attila Dávid
  operatőr Tóth Zsolt Marcell , Molnár Attila Dávid , Csincsi Zoltán , Horkai Gábor
     
  vágó Molnár Attila Dávid , Tóth Zsolt Marcell
     
  Gyártó Természetfilm.hu Egyesület
     
     

Szinopszis

Apró, néhány milliméteres tengeri herkentyűket filmezni óriási kihívás. Ezek az állatok ugyanis - finoman szólva - kerülik a feltűnést. Évmilliók óta úgy csinálnak, mintha ott sem lennének! Nemcsak egyszerűen kicsik, de mesterfokon űzik a rejtőzködést. Búvár legyen a békatalpán, aki észreveszi őket.
A filmsorozatban Molnár Attila Dávid rendező-operatőr nyit ablakot a tengeri lilliputiak különös világára. A víz alatti filmes egy mikrofonnal felszerelt búvársisakot nyom a fejébe, hogy a mélyből "élőben és egyenesben" tudja kommentálni a látottakat. Hallgatósága egy nagy csapat iskolás gyerekből kerül ki, akik őszinte érdeklődéssel, jópofa kérdésekkel és remek válaszokkal tüntetik ki a búvárfilmest. Egy jókora adag tengeri herkentyű, néhány filmes trükk, és persze kellő mennyiségű természettudományos ismeret: ez a Liliputi Mimikri.

Cselekmény címkék

buvárkodás, tenger
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012