sex hikaye

Hobo - Kötéltánc

71 perc,
koncertfilm színes magyar

Stáb

rendező Vidnyánszky Attila
  operatőr Iván József , Sándorfi Tibor , Matusik Szilárd
     

Szereplők

Földes László (Hobo)
     

Szinopszis

A művészt régóta foglalkoztatja József Attila költészete - már első koncertjein is előadta a költő megzenésített verseit. "Verseit úgy olvasom, mint a szent könyveket és néha, mintha a saját gondolataimat látnám leírva" - mondja Hobo, aki nagyon fontosnak tartja, hogy az előadást, és József Attila költészetét minél több emberhez eljuttassa. Évek óta járja a Kárpát-medence településeit, estjein nemcsak bevonja, de továbbgondolkodásra is készteti hallgatóságát.
Hobo pályafutása során már a kezdetek óta a költészet és a rockzene összekapcsolására törekszik. Saját műveit és műsorait gyakran ötvözi a magyar és világirodalom jelentős költőinek verseivel. Ezenkívül a költészethez közelálló rockzenészek műveit is bemutatja magyar fordításban. József Attila, Francois Villon, Faludy György, Jim Morrison és Vlagyimir Viszockij előadásaival közel három évtizede járja a világot.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012