sex hikaye

Húshagyók

Szereplők

Balkányi Csilla
     

Szinopszis

Rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol - mi jut eszünkbe ezekről? Sajnos, a vegetarianizmus térhódítása és a különböző népek vegetáriánus konyháinak egyre növekvő népszerűsége ellenére is mindössze ennyiből áll honi éttermeink nagy részének a vegetáriánusokat célzó ételkínálata.

Ha Ön "gyakorló" vegetáriánus, vagy most készül az lenni, netalán csak érdeklődik az egészséges, de változatos ízek iránt, és bizonyára többre vágyik fent említett rántott csemegéknél, a műsor Önnek szól. A sorozat betekintést nyújt a vegetarianizmus különböző válfajaiba, egyes "vega" életmódot követő népek konyhájába, és a nem "vega" életmódot követők ízletes zöldséges ételeibe is, másrészt megtanulhatjuk, hogyan tegyük étrendünket teljes-értékűvé, tápanyagban dússá és nem utolsó sorban változatossá, ha a húst száműztük életünkből. Nem csalás, nem ámítás: a sorozat házigazdája, Balkányi Csilla, akit pár éve a Balaton szépének választottak, maga is gyakorló vegetáriánus, így a biztosak lehetünk benne, hogy kipróbált, megbízható, és nem utolsó sorban nagyon finom receptekkel leszünk gazdagabbak.

Legyen Ön is "növényevő" a TV Paprika legújabb műsorának segítségével!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012