sex hikaye

Kávé sztori

Szereplők

Pethő Tamás
     

Szinopszis

E nélkül nem indul a reggel? Elképzelhetetlen nélküle egy bensőséges beszélgetés? Szerves része egy étkezések lezárásának? Ugye kitalálták már, miről van szó? Úgy bizony, korunk egyik legvitatottabb élelmiszeréről, a kávéról.
A TV Paprika új műsora a kávé történetébe és kultúrájába nyújt betekintést. A három részes sorozat bemutatja, honnan származik sokak kedvenc italának alapanyaga, mi az előállítás, tárolás helyes technikája. A TV Paprika Koktélparti és Pezsgő sztori c. nagysikerű műsoraiból már jól ismert "italszakértőtől" Pethő Tamástól tanulhatunk a kávé fogyasztásához kapcsolódó szokásokról, a kávékészítés eszközeiről. A sorozat megismerteti a nézőt a kávék különböző típusaival, a pörkölési és főzési módokkal, bemutatja a különböző kávéházi hagyományokat, és arra is fény derül, kik azok a titokzatos baristák.
Inna egy jó csésze feketét? Tartson velünk!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012