sex hikaye

Ráhel asztala

Szereplők

Raj Ráhel
     

Szinopszis

Műsorvezetőnk, Raj Ráhel, a dinamikus, fiatal háziasszony kalauzol minket. Elmegyünk vele bevásárolni, benézünk kóser boltokba, elkészít nekünk egy szokásos péntek esti menüt. Aztán nyakunkba vesszük a várost, és főzünk, kóstolunk, beszélgetünk...
Együtt főzünk a vendéglőssel, akihez még Amerikából is visszajárnak, hogy újra érezhessék nagymamájuk főztjének ízét. Piacra megyünk egy szenvedélyes kifőzdéssel, és meglessük, hogy milyen édességgel várja a "jiddise máme" az unokákat. Tisztázzuk a "kóser" fogalmát, megismerkedünk a szigorú konyhatechnikai előírásokkal, de arra is mutatunk példát, hogy a falafel és a humusz is a zsidó konyha része lehet. Főzés közben szót ejtünk az ünnepekről, hiszen mindegyiknek megvan a maga hagyományos menüsora, étele.
Szereplőink közt vannak vendéglősök, fiatal rabbi és óvónő, és persze nagymama is. Csupa olyan ember, aki nagyon szeret főzni, és ételeik meggyőzik majd a nézőket, hogy milyen izgalmas és sokszínű a zsidó konyha.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012