sex hikaye

Minden lében kanál

Szereplők

Lakatos Andrea
     

Szinopszis

A leves tápláló, gazdag változatos ízvilágú, melengető fogás. Igazi ínyencek pontosan tudják: egy jó leves nem csak előjáték a további fogásokhoz, hanem gyakran maga a főétel.
Lakatos Andrea (az Egészségünkre és az Ételem az életem c. műsorok házigazdája) mindent elmond és megmutat, amit a levesekről tudni érdemes: kiderül, mi a különbség a barna és fehér levesek között, hogyan kell elkészíteni a különböző betéteket, mi a jó krémleves titka, melyik évszakban milyen levest érdemes főzni, és természetesen szó lesz arról is, hogy milyen jótékony hatással lehet a szervezetünkre egy tányérnyi finom leves elfogyasztása.
A műsor elején mindig megismerkedünk az alapanyagokkal, amelyeknek kiválasztása "célételünk" esetében is kulcsfontosságú. Miután a hozzávalókat beszerezzük a piacon, a műsorvezető átteszi székhelyét a konyhába, hogy elkészítse a folyékony remekműveket. A műsorban a levesek lehető legszélesebb skáláját ismerhetjük meg: a fehér, sűrítés nélkül készülő levesek kasztjába tartozó klasszikusoktól, a csontlevesen és a nehézsúlyú tárkonyos vadragú levesen át, egészen a halászléig és a hideg levesek családjába tartozó spanyol gazpachoig.
Kanalazzon velünk!

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012