sex hikaye

Sajt sztori

Szereplők

Liebhaber Judit
     

Szinopszis

"Mit kezdjünk egy néppel, amely 246 féle sajtot ismer?!"- sóhajtott fel egykor a legendás De Gaulle tábornok honfitársaira utalva. Nos, a jóféle sajtot nem csak a franciák szeretik, hiszen alig van a világon olyan nemzet, amely ne hozta volna létre saját kedvenceit.
A sajt eredete az idők homályába vész, de már Homérosz is írt róla, a rómaiak korában pedig már több száz féle sajt közül válogathattak a birodalom lakói. John Heywood, angol csillagász 1546-ban a Holdat friss sajthoz hasonlította, ebből is látszik, hogy az erjesztett tejtermékhez, mi európaiak ragaszkodunk a leginkább: a tíz legnagyobb sajtfogyasztó nemzet mind az öreg kontinens lakója. A Sajt sztoriban mindenféle sajttal megismerkedhetünk - legyen az kemény, félkemény, vágható, félpuha, penészes, lágy, friss, aludttej, vagy kecske sajt - Liebhaber Judit műsorvezető megkóstolja őket, és elmesél róluk mindent, amit tudni érdemes. A műsorban végigkísérjük a sajt útját a tehéntől egészen az éhes sajtimádókig, meglátogatunk hazai sajtkészítőket, kiderítjük melyik sajthoz milyen bor illik, megismerjük történelmét, és a hozzá kapcsolódó eseményeket, és természetesen a sajtmestereket is.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012