sex hikaye

Irodalom

rövidfilm 56 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Bereményi Géza
  forgatókönyvíró Bereményi Géza
  producer Sándor Pál
     
  operatőr Kardos Sándor
  vágó Miklós Mari
     
  zene Horváth Károly
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Gáspár Sándor
  Horváth Illés
  Nyakó Júlia
  Pintér Tamás
  Törőcsik Mari
     
  Gyártó Hunnia Filmstúdió
     
     

Szinopszis

Egy 20 éves író, induló irodalmi tehetség azzal tölti napjait, hogy otthon az írógépénél ülve lázasan keres egy novella témát. Egyszer csak kitalálja: egy kémről kéne írnia, aki Budapesten bujkál. Rögtön neki is lát a munkának, és a kémtörténet megelevenedik a filmben.

A képzeletbeli események nagyon ígéretesen indulnak, ám az írónak olykor vissza kell zökkennie a valóságba. Vagy a szomszéd szobában haldokló nagyanyja hívja kiabálva magához, hogy kéri az ebédjét, vagy az anyja érkezik haza a munkából. Időnként furcsa látogatók is beállítanak az utcáról, már ahogy az a hétköznapi életben lenni szokott. És miközben a novella cselekménye halad előre, az író abba sorra beleszövi hétköznapi élete szereplőit, ahogyan a képzelete diktálja. De mindkét világ igazi hőse egy öregasszony, a halálos beteg nagyanya, aki utolsó óráiban életre szóló tanulságokkal leckézteti meg saját irodalmi tevékenységétől megszédült unokáját.

Cselekmény címkék

iró, kém, nagymama
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
videók
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012