sex hikaye

Kérdezd az Üvegtigris 2 alkotóit: Rudolf Péter – Csuja Imre

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. január 31. kedd, 19:03

rendezés  


egy oldalon
25-6  /  25


 
2006. február 10. péntek, 23:18 25. | burbu
Azért csak bánt a dolog..El szerettem volna mondani Rudolf Péternek, hogy mennyire tetszenek a filmbeli alakításai, a mesék, amelyeket felolvas..stb.
Mostmár nem vagyok boldog.Egyáltalán nem :(
 
2006. február 10. péntek, 23:13 24. | burbu
ÓÚÚÚ!Most néztem a dátumot!!Ferbuár 2.Nem vitás:kicsit lüke vagyok, amikor nagy boldogság ér...na mind1.Talán majd máskor, egyszer, valaha...:(
A sors így akarta...
 
2006. február 10. péntek, 23:05 23. | burbu
...Vagy lecsúsztam??
 
2006. február 10. péntek, 23:01 22. | burbu
Halihó!Jaj, annyira örülök, hogy tudok veletek beszélni.-Ugye nem baj, hogy tegeződünk?
Békés megyéből írok, és nagy Üvegtigris-rajongó vagyok.
El szerettem volna menni a békéscsabai közönségtalálkozóra is, de közbejött valami.:(
Szóval igazából nem szeretnék kérdezni semmit, csak úgy írok mint a gép, mert boldog vagyok..:)
 
2006. február 2. csütörtök, 17:52 21. | CsujaRudolf
dogtown-nak:

Az ízirájder szállóige lett. Törekedtetek egy újabb aranyköpés beillesztésére az ÜT2-be?


Rudolf: Csak írtunk, írtunk, és reménykedtünk. Törekedni nehéz rá, az úgy születik. Ti is kelletek hozzá.

Csuja: Nem görcsöltünk ezen. Vagy jön spontán, vagy nem. Azért jövöget, nyugi.
 
2006. február 2. csütörtök, 17:50 20. | CsujaRudolf
Csuja: Sziasztok, köszönjük a kérdéseket, sok sikert mindenkinek!

Rudolf: Külön köszönet Csuja Imrének, aki háromszor is töltött a szénsavmentes ásványvízből. Megpróbáltuk komolyan venni magunkat, ezúttal sem sikerült. Legalább Ti tegyétek. Sziasztok!
 
2006. február 2. csütörtök, 17:49 19. | dogtown
Az ízirájder szállóige lett. Törekedtetek egy újabb aranyköpés beillesztésére az ÜT2-be?
 
2006. február 2. csütörtök, 17:48 18. | CsujaRudolf
tapirkapitan-nak:

Rudolf: Egyáltalán nem fárasztanak a kérdések, sőt, köszönjük, ejtőzünk, jól vagyunk, kibékültünk.
 
2006. február 2. csütörtök, 17:46 17. | CsujaRudolf
dogtown-nak:

Ezt hogy tudjátok csekkolni?

Csuja: Egy piros lámpánál mosolygott rám egy kedves hölgy. Visszamosolyogtam, és ő már mondta is: nem "ízirájder", láttam tegnap a Novecento-t, és ez nem volt egyedi eset, ebből gondolom, remélem, hogy amit az előbb mondtunk, az igaz.
 
2006. február 2. csütörtök, 17:44 16. | CsujaRudolf
zellernek:

Szerintetek milyen esélyekkel indultok az idei szemlemezőnyben?
Mennyire követitek figyelemmel az idei mezőnyt, van-e személyes kedvencetek, ti kire adnátok a voksotokat ha szabad ilyet kérdezni?



Rudolf: Esélyeink minimálisak, kedvencünk még nem lehet, most kezdődik. Kíváncsi vagyok a Fehér tenyérre, a Taxidermiát hallottam, dícsérni, és a Csak szex-et is meg kell még néznem, de amit tudok, megnézek. Prekoncepcióim nincsenek.

Csuja: ua. Elkerülhetetlen, hogy az emberek összehasonlítsák az előzővel. Nem tudom, hogy ennek van-e értelme, jelentősége különösebben, ezzel együtt kell élnünk.

 
2006. február 2. csütörtök, 17:39 15. | CsujaRudolf
tapirkapitan-nak:

Jó hangulatban telt a forgatás, és most milyen hangtulatban vagytok? Nem fáraszt kicsit ez a sok kérdés?

Csuja: Most kezdünk kikeveredni abból a mély depresszióból, ami a forgatás egészére rányomta a bélyegét. A több órás némaságból, szomorkodásból, gyűlölködésből, bántalmazásból, lelki és testi sérülésekből kiszabadulva néha már köszönünk egymásnak. De most abba kell hagynom, mert lefejelt a Rudolf, jaj!

filmhu: nem tudnak szólni, éppen verekszenek...
 
2006. február 2. csütörtök, 17:36 14. | CsujaRudolf
Ninocskának:

Van esély arra, hogy tovább haladtok ezen a nyomvonalon? Ha nem is feltétlenül ÜT 3., de mondjuk vmi hasonló hangvételű komédia várható a csapattól?


Rudolf: Hogy komédia lesz-e, nem tudom, sokféle történet kering az agyakban (Búss Gábor Olivéré a másik agy), biztos hogy építek erre a csapatra.
 
2006. február 2. csütörtök, 17:35 13. | dogtown
Ezt hogy tudjátok csekkolni?
 
előzmény: CsujaRudolf #12
 
 
2006. február 2. csütörtök, 17:34 12. | CsujaRudolf

dogtown-nak:

Üdv!

1. Mindketten színpadon is játszotok. Mit gondoltok, több ember megy majd el színházban, komolyabb dolgokat is megnézni, köszönhetően az ÜT2 sikerének?

2. A "rajongóitok" két külön, filmes és színházas csoportra oszlanak?

THX

Csuja: Azt hiszem, megvan a jótékony hatása a filmnek, behozza a színházba is az embereket.

Rudolf: A kérdéshez magához - sem tartalmában, sem a munkában - nem tartom "komolyabb" munkáknak életem egyéb tevékenységeit. Különben egyetértek az előttem szólóval.

 
2006. február 2. csütörtök, 17:31 11. | CsujaRudolf

véregérnek:

nem gondoljátok, ha vicces / kevésbé vicces szkeccsek egymás mellé pakolásán túl az események ok-okozati láncolatából épülő cselekmény is lenne a filmben (mondjuk a potenciális 3. részben), akkor még masszívabb rajongótábort tudnátok megragadni? ez a későbbi poénfelidézéseken túl talán maradandóbb filmélményt eredményezhetne.

üdvér
 
Rudolf: Szerintem van ok-okozati láncolat, még ha a szemek nem is fűződnek össze. Ennek a filmnek ez a sajátja. Ez kelthet hiányérzetet, elismerem, azért bőven vannak előzményei a film- és drámairodalomban egyaránt. Anélkül hogy Anton Pavlovics Csehovhoz hasonlítanám magunkat, szelíden megjegyzem, nála 4 felvonáson át ülnek szomorú orosz emberek és elmesélik, hogy miért nem tesznek semmit. Najó, ő zseni volt, mi is próbálkozunk.


meg még egy Csuja Imréhez:

Imre, nem érzed magad lassan skatulyába szorítva, hogy folyamatosan az ordenáré suhogós taplómelák karakterét kell ismételned a vásznon az utóbbi években? Persze hibátlanul hozod, szétröhögjük magunkat, de azér gondolom, színészi eszközeid ennél számosabbak.

Csuja: Nem érzem magam skatulyban, hiszen a filmen kívül számos színházi munkámban kihasználhatom a rejtett tartalékaimat. Arab éjszaka, Novecento, Portugál, stb.

 
2006. február 2. csütörtök, 17:24 10. | CsujaRudolf
Krogstad-nak:

1. Hogy látjátok most, lesz-e folytatás, azaz Üvegtigris 3.?

Még nem tudjuk, most csak örülünk, ülünk a babérokon, aztán összeülünk a stábbal.


2. Mekkora nézőszámnál hozza vissza a film a beletett pénzeket? (Úgy tudom, nem kaptatok állami támogatást, tehát magánpénzekről van szó.)

Az attól függ, hogy pótlólagos állami támogatást kap-e a film. Én (RP) pontosan nem tudom, de utánanézek, mennyi magántőke van a filmben, ez a két tényező befolyásolja.


3. Mennyire hallgattok a kritikusok véleményére? Némileg megoszlanak a filmet illetően...

Csuja: Mindenképpen elolvasom, kíváncsi vagyok a véleményekre, nem bízom el magam a dicsérettől, de kétségbe sem esem, ha bántanak.

Rudolf: Megvan az a pár ember az életemben, akinek a kritikája hat rám. Ezek nem feltétlenül kritikusok. Ha ki tudom szűrni a prekoncepciókat, már pedig ki tudom, komolyan veszem még az indulatos megjegyzéseket is. Egyébként pedig a lényeget tekintve úgyis tudom, mit csináltam.


4. Követitek-e a magyar filmet egyébként, megnéztek mondjuk olyan műveket is, mint például a most éppen kritikusi díjat kapott József és testvérei?

Rudolf: Mindent nézek, csak szabadidő kérdése.
Csuja: A magyar film szerelmese vagyok.


5. Szerintetek mennyire jellemez egy filmet minőségileg az, ha sokan nézik meg? Hiszen sokszor a médiasztárok vonzzák a moziba az embereket, ebből pedig az ÜT-be is jutott nem kevés.

Ha Kokóra gondolsz, épp az a lényeg, hogy Lali Kokó veresége ellenére is ragaszkodik az ideájához. Sokkal több médiasztár nem szerepelt a filmben, színészi kvalitások szerint osztottam szerepet. Ami a kérdés lényegét illeti, valóban nem minden a nagy nézőszám, az idő úgyis helyreteszi a dolgokat, elválik, melyik film épül be a lelkekbe.
 
2006. február 2. csütörtök, 16:53 9. | zeller
Sokan úgy probálnak véleményt alkotni a filmről, hogy megpróbálják összehasonlítani az előző résszel. Mi a véleményetek erről, van értelme összehasonlítani a két részt és abból levonni a konzekvenciát, hogy jobb avagy rosszabb az új mű?
 
2006. február 2. csütörtök, 16:00 8. | zeller
Üdvözlet!

Szerintetek milyen esélyekkel indultok az idei szemlemezőnyben?
Mennyire követitek figyelemmel az idei mezőnyt, van-e személyes kedvencetek, ti kire adnátok a voksotokat ha szabad ilyet kérdezni?

zeller
 
2006. február 2. csütörtök, 15:52 7. | tapirkapitan
Sziasztok!
Jó hangulatban telt a forgatás, és most milyen hangtulatban vagytok? Nem fáraszt kicsit ez a sok kérdés?
 
2006. február 2. csütörtök, 15:39 6. | Ninocska
Sziasztok!

Van esély arra, hogy tovább haladtok ezen a nyomvonalon? Ha nem is feltétlenül ÜT 3., de mondjuk vmi hasonló hangvételű komédia várható a csapattól?
 
előzmény: dogtown #5
 
25-6  /  25

nka emblema 2012