sex hikaye

Éljen a Moszkva tér

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. február 3. szombat, 16:05

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  24


 
2001. február 5. hétfő, 11:08 4. | filmhu
Én teljesen azt érzem, hogy azok a filmek, melyek "leginkább" a közönségnek szólnak, és nem a készítőknek, nos ezek sokkal rosszabb eséllyel indulnak a forgalmazás során. Gondolok itt a már említett Kis utazásra, a tavalyi kedvencemre a Mi szerelmünkre, vagy idén a Moszkva térre. Rosszabb eséllyel indulnak, mert elfogyott már a pénz a készítésre, s nem maradt a reklámra, míg a nem kommersz alkotások nagyobb hátszéllel indulnak a forgalmazáskor.
Én azt mondom: hajrá közönségfilm!
 
2001. február 4. vasárnap, 17:37 3. | filmhu
Moszkva tér, Lóth Balázs, az egy generáció találkahelye. Illetve nem is. Mindanyiunké.
Az igazi Meeting Point.
És mint ilyen telitalálat.
Bár én sajnálom a régi címvariációt, ami még jobb lett volna.

üdv.
 
2001. február 3. szombat, 18:45 2. | filmhu
Hajrá Pápai Erzsi!
 
2001. február 3. szombat, 16:05 1. | filmhu
No végre. Ez egy nagyon kedves film. Nekem. Tavaly nagyon szerettem A kis utazás (tudom, pfuj, undorító közönségfilm :-), idén még jobban szerettem a Moszkva teret. Nem akart sokat, egyszerűen átélhető, a mai generációnak érdekes és személyes élményeket próbálta feleleveníteni. Sikerrel.

Oké, voltak dramaturgiai hibák, az alkotók maguk is gyengébbnek érzik a külföldön forgatott jeleneteket. Jó, vannak dramaturgiai csuszák - miért lop az újgazdag gyerek Bécsben? -, meg színészi tévesztések is, talán a nagymama halála is várható volt, de EZ EGY SZERETHETő FILM!!!!! Nagyon fontos dolog. És én szerettem.

Külön ki szeretném emelni a főszereplő lányt, aki tökéletesen működik a vásznon, régen láttam ennyire érdekes fiatal lányt a vásznon (és végre nem Barbie-baba, hanem egyéniség) - mondtam neki személyesen is, nem túlzás.

Hajrá Moszkva tér!

Lóth Balázs

Ui.: A cím. Az nagyon rossz. Én a hajnali fekete munkára váró melósokra asszociáltam, meg egy szociofilmre, alig ültem be a filmre. Nagyon féltem a filmet: ahogyan A kis utazás népszerűségét sikerült elrontani egy NAGYON ROSSZ plakáttal, úgy a veszély itt is fenn áll.
4-1  /  24

nka emblema 2012