sex hikaye

Ne rendelj a Pizzástól!

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. augusztus 24. péntek, 09:58

rendezés  


egy oldalon
6-1  /  46


 
2001. augusztus 24. péntek, 15:24 6. | filmhu
Nem tudom mit rinyáltok, emberek.

Láttam a filmet, és bár rendkívül kidolgozatalan, kétségkívül voltak benne jó poénok, ötletek. Ha az alkotó társaság kiforr, még a végén teljesen rendben lévő filmeket fognak csinálni.
 
2001. augusztus 24. péntek, 12:56 5. | filmhu
Ammeg milyen ciki, hogy a filmhu kritikusa ilyen pozitívat írt a Pizzásról(nézd csak meg a zoomot a pizzás cikkben), filozófiát vél felfedezni a "szellemes" szövegekben. Meg műveltség, meg filmes idézetek, meg pikareszk van.

Szeva filmhu! - a Film nem erről szól.
(s itt nem a Pizzásról beszélek, hisz az nemigen nevezhető filmnek)
 
2001. augusztus 24. péntek, 11:04 4. | filmhu
pizzás:
néhány kis csóringer azt hitte, hogy azért mer ők ámerikába voltak dógozni, meg tanulni a naaaaagy ámerikai filmesektől (és akkor mi a fasz van? ettől nem leszel tehetségesebb), tudnak egy hiperkafa úttörő magyar road movie-t csinálni...

hát, a nagy büdös ló....t

azzal próbáltak még coolabbak lenni, hogy az össze magyar mainstream underground előadót összeszedték zenélni...

túl májer, fiatalos, hipiszupi, trendi, stb. akar lenni ez a film, és ettől el lett cseszve az egész.
kovács-k. és csapata inkább maradjon tényleg pizzás
 
2001. augusztus 24. péntek, 10:19 3. | filmhu
figyu, te csizmaarcú!

ha ez a film trendi és fiatalos, és ezért jó, és te is trendi és fiatalos vagy, és ezért vagy jó, akkor nem csodálkozom rajtad.

a mai fiatalok ezek szerint trendik, nagyon szarok, írtózatosan borzasztóan tehetségtelenek, de sok pénzt kapnak. Pontosvessző;
 
2001. augusztus 24. péntek, 10:12 2. | filmhu
Nem értek egyet Kínai Büfés véleményével. szerinte mi a jó magyar fiatal/fiatalos film? Mert szerintem a Pizzás, ha nem is volt ajdejó, azért remek próbálkozás.

Kicsit én is sokallottam az önpolírozó dumát a filmről, de alapvetően a sztorival nem volt semmi bajom, a poénok nagy rész pedig nekem lejött. Azt hiszem ez megint ízlés dolga.

Ha neked nem jön be a mai trend, akkor nézz Meseautót vagy romantikus ami filmeket. Vessző.
 
2001. augusztus 24. péntek, 09:58 1. | filmhu
Miután végignéztem a Pizzás című filmet a Szemlén (néztem?, időnként fejgörcsöt kaptam, majd apátiába estem s elájultam), belémhasított a kérdés: láttam én már ilyen rossz magyar filmet?

Pedig mondják az alkotósrácok: milyen újszerű a Pizzás, nem volt még itthon ilyen igényes képivilág, kameramozgás meg színvilág. - Nos: a kameramozgások és egyéb filmnyelvi ötletek az origináltól meglehetősen távol álló közepesnek mondhatók, a színek pedig kábé egy Maggi-reklám univerzumába helyeznek minket. - Ha ez trendi - egyétek.

És akkor még a filmnyelve a legpozitívabb az egész filmnek...

Noha azt is mondják az alkotósrácok: ilyen eredeti és minőségi humort sem látni magyar filmekben, csak rá kell tudni hangolódni. - Nos: nekem ezek szerint annyira alacsony a frekvenciatoleranciám, hogy egyetlen épkézláb szellemességet nem voltam képes levenni a vászonról - találkoztam ehelyett erőltetett bugyutizmussal, összefüggéstelen és értelmetken sztorivonallal. A Sas József Színitanodán nevelkedett amatőr főszereplők játékánál meg csak a mellékszerepekben égő honi teátrumhéroszok a kínosabbak.

Szóval: magyarázza már el nekem valaki, mi a bűzös-mázosról szól a Pizzás című film, s hogy mér kellett ezt egyáltalán megcsinálni?

S mindenki szégyelje magát, aki erre a filmre pénzt adott (beleértve a nagyszerűszakértő mozgóképes kuratóriumainat is). Pont.
6-1  /  46

nka emblema 2012