sex hikaye

Hová tűnt Woody Allen?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. szeptember 14. péntek, 12:53

rendezés  


egy oldalon
21-2  /  21


 
2005. január 27. csütörtök, 21:42 21. | t
A Manhattan tényleg remek film, az ilyenek miatt kár, hogy Woody olyan filmeket csinál mostanában amilyeneket.

Ha szeretitek, a Magyar Tévé műsorán egy ideje mennek jó kis filmjei, ami azért is remek, mert ráadásul olyan filmek ezek, melyek a nem olyan rég a Duna TV-n futott Woody - válogatásban nem szerepeltek.

Nézzétek meg !
 
2005. január 26. szerda, 16:23 20. | tüsmester
Sajnos nem csak a topik, hanem mintha Vudi is meghalt volna, mert aki az utóbbi években az ő arcával filmeket csinál, az egy zombi.

off: próbáltad az Alt-j kombinációt? Csodákra képes :-)

tüs
 
előzmény: t #19
 
 
2005. január 25. kedd, 12:39 19. | t
Helo!
Habár ez a topik ha jól számolom kábé 3 és fél éve meghalt, de kisérletet (itt nincs hosszú i) teszek a felélesztésére.
De azt gondolom láttátok még anno mikor elment a Oscarra NY-ot népszerüsiteni (bocs, hosszú ü sincs), pedig még a saját dijaiért se ment el soha.
...kár h a korcsolyázós Woody Allen-ről lemaradtam :))))
 
2001. december 3. hétfő, 09:23 18. | filmhu
Woody Allen az amerikai Jancsó? Ezt meg ki mondta?
 
2001. november 25. vasárnap, 00:40 17. | filmhu
Akkor is remek film a Manhattan!!!!!!!!
 
2001. november 18. vasárnap, 16:15 16. | filmhu
Nemrég láttam Woody-t egy New York népszerűsítő reklámban, ahol a jégen piruettezett. Nem volt semmi az öregfiú.
 
2001. november 14. szerda, 00:29 15. | filmhu
Ne is mondd, nekem az ugrott be a szeptemberi merénylet után, hogy mi van, ha megtalálják pár belső biztonsági kamera felvételeit a merénylet idejéről? Lesz-e erejük nem elővenni, bemutatni? Valószínűleg lesz. A második, ami eszembe jutott, hogy mondjuk egy maláj összedőlt felhőkarcoló esetén, megvették volna-e ugyanezeket a kazettákat (mint szenzációt), hogy otthon bemutassák, ill. lett volna-e valaki, aki eladja? Nem tudom, vagy méginkább: félek válaszolni magamnak.
Tanulságos, hogy eddig sok (idegen) égő házból kipotyogó embert láthattunk, míg most egyet sem. Érdekes, amit pl. erről írnak a Filmvilágban. Mindenkinek ajánlom!
Ijesztő, hogy a szenvtelen kamera olykor milyen pokolian gyilkos szerszám. Úgy néz helyettünk, hogy soha nem hunyja le a szemét.
 
2001. november 13. kedd, 16:46 14. | filmhu
Jön az új Allen-film a moziba, előtte, állítólag vetítenek valami rövid magyart is -- mnt a Fehér alsót, csak reméljük, ez jobb lesz --, tehát Pesten lehet majd megnézni, mi foglalkoztatta Woodzt nemsokkal az új időszámítás kezdete előtt... De mi lehet a fejében most? És a többieknek? Hébe-hóba lehet olvasni, hallani arról, hogy milyen önkorlátozó intézkedésekkel él Hollywood, hogy kikaszabolják a leforgatott toronyképeket, hogy indexre tesznek pop és rock számokat, bla, bla... Ugyanakkor ide bekerül a Kardhal, ahol felhőkarcolóban tevékeny kosztümösök menekülnek a becsapódó busz (!!!) elől, az új zenei klipek sem görcsoldóak, sőt... Engem tényleg izgat, hogy ki hogyan fog nyúlni a témához... Legizgalamsabb persze a kandikamerás kommandós reality show lenne... (Just kidding.)
 
2001. szeptember 28. péntek, 15:45 13. | filmhu
legalább most jogosa lehet mondani, hogy "rohadt amcsik"...>;)
 
2001. szeptember 28. péntek, 15:43 12. | filmhu
szerencsére nem
 
2001. szeptember 28. péntek, 14:50 11. | filmhu
Well-said. Múlt héten adta az HBO az Agyament Harryt, és pont ez jutott eszembe, hogy akkor most majd a Woody biztosan erről is fog valami hasonlóan jó filmet csinálni... Mondta a tévé, hogy járványveszély van ott most és dögszag. Rohad 6000+ hulla. El tudjátok képzelni?
 
2001. szeptember 25. kedd, 11:43 10. | filmhu
en kurvara nem ertem, hogy tortent, ami tortent, tudjuk, amit tudunk, igy szar es igazsagtalan az usa, meg ugy szegény iszlamistak, idezni lehet ezer helzrol meg filmbol, es a bush egy seggfej, de most kurvara nem errol van szo, kisskacok, hanem masrol... Pl az illetett Winterbottom - helyesen igy irja -- most biztosan mas frappans mondatokkal tuzdelne tele a filmjet, ha olyan korrekt munkat akarna csinalni, mint az emlitett dolgozat... Az igazsag nem mindig ugyanott van, de mindig letezik. En spec. kivancsian varom, hogy a tortentek hogyan es mikor fognak beszivarogni az alkotok munkajaba, gondolok zenere, kepre, mozgokepre...
 
2001. szeptember 25. kedd, 09:28 9. | filmhu
Csak a egy hozzávetőleges idézetet szeretnék írni, a Michel Witherbottom által rendezet "Welcome to Sarajevo" című remek kis balkáni drámából:
"...mit akartok? A Muszlimokat bárki gyilkolhatja! Persze ha ezt velünk keresztényekkel csinálnák, akkor valószinű már rég léptünk volna....."

Ennyi!!!!!
 
2001. szeptember 24. hétfő, 11:15 8. | filmhu
WOODY ALLEN NEM MEGLEPETT


"Bár a történtek sokkoltak, egyáltalán nem vagyok meglepve" - nyilatkozta a szarkasztikus és cinikus humoráról ismert, 65 éves színész, író, rendező Woody Allen. A magát tipikus New York-inak valló művész - aki előszeretettel járja a Nagy Alma bárjait - , több filmet is forgatott a városban (Manhattan, Lövések a Broadway-n, Broadway Denny Rose, Hannah és nővérei, stb...), köztük a legutóbbit is, az 58. Velencei Filmfesztiválon már bemutatott The Curse of the Jade Scorpion-t.

A gyakran neurotikus és depressziós Allen jelenleg Rómában tartózkodik új filmje, a The Curse of the Jade Scorpion reklámkapánya miatt, amely - a közismert rendező hagyományaihoz híven - természetesen New York-ban játszódik. Szeptember 11-én, a támadások napján a Big Apple utcáit rótta. Az események őt is váratlanul érték, de érzelmei vegyesek. Elismerőleg nyilatkozott Bush elnökről , aki remekül kezelte az eseményeket: " A megválasztása előtt nagyon kritikus voltam vele (az elnökkel) szemben, de úgy látszik, hogy most hamar felfogta, mi történt. Azt hiszem, az elnök tanácsadói is megértették, hogy ez nem egyszerűen katonai probléma; szociális, gazdasági és politikai gondokról van szó! Tudtuk, hogy nincs olyan ország és nincs olyan város, amely védve lenne a terrorizmustól. Nem hihettük, hogy New York jelenti a kivételt, ennek ellenére mégis megdöbbentünk ezen az önmagában is irracionális eseményen! Több, mint 5000 ember értelmetlen és érzéketlen meggyilkolásán!"
 
2001. szeptember 20. csütörtök, 21:34 7. | filmhu
Nézzétek már meg a Manhattant, aztán viccelődjetek tovább.
 
2001. szeptember 20. csütörtök, 20:42 6. | filmhu
Most Woody megint csak a szexről fog filmet csinálni, fallosz alaku WTC torny nélkül!
 
2001. szeptember 18. kedd, 16:42 5. | filmhu
az, hogy Superman most mit csinál, leszarom. De akkor hol volt?

BM
 
2001. szeptember 18. kedd, 09:12 4. | filmhu
 
2001. szeptember 17. hétfő, 19:14 3. | filmhu
martin? milyen martin?
 
2001. szeptember 17. hétfő, 18:10 2. | filmhu
Egyébként mikor hallottam a balhéról azt mondtam magamban legelőször: mit csinál most Woody és Martin? Remélem nem esett rájuk egy tégla.
21-2  /  21

nka emblema 2012