sex hikaye

JAJ!!!

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. február 16. csütörtök, 01:53

rendezés  


egy oldalon
3-1  /  3


 
2006. február 20. hétfő, 11:31 3. | tüsmester
Nagyon igazad van, kis odafigyeléssel sokkal többet el lehetne érni, ki van zárva, hogy ez csak pénzkérdés lenne - pár kép, jelenet a filmből egy egyszerű honlapon, ennyi kellene! A haver forintokért megcsinálja, kétlem, hogy egy 100-150 millás költségvetésből pont erre ne jutna pár tízezer.
(annyi félreértést azért eloszlatnék, hogy a Taxidermia honlapja nehezen kezelhető ugyan, de baromi izgalmas dolgok vannak ott, kiegészítik, tágítják a filmet, nem kellene pont az ilyen próbálkozásokat lehúzni)
Inkább az olyasmi idegesít, hogy az egyik kedvenc szemlés filmem, a Fehér tenyér honlapja (amit ugye bannereken nyomnak egy ideje) még mindig félig üres...Nehéz lenne föltenni pár (háttér)képet, akármit?

tüs
 
előzmény: fragonard #1
 
 
2006. február 16. csütörtök, 11:46 2. | f.r.a.n.k.
trailer - előzetes
teaser - ízelítő
 
előzmény: fragonard #1
 
 
2006. február 16. csütörtök, 01:53 1. | fragonard
Talán nem kapcsolódik kizárólagosan a szemléhez mostani mondandóm (annál nagyobb a baj), és talán nem is lesz kellőképpel szalonképes, ebben az esetben majd jól kitörlik a moderátorok, ha vannak.
Először is: Vannak jó magyar filmek. Igenis vannak, csak nem tudunk róla. Jómagam úgy kerülök általában hazai filmek vetítésére, hogy ismerőseim, és baráétaim ajánlják őket...
SOHA, de soha nem ültem még be magyar filmre, hogy a plakát, vagy a Trailer (van erre magyar szavunk egyáltalán???), vagy egyéb a filmet promótáló anyag víva volna ki a bizalmam.
Most komolyan, ennyire NEM lehetnek bénák a filmek terjesztésével foglalkozó emberek!
A honlapot nézve, ajánlatok, és egyéb reklámok alapján a szemle filmjeit két nagy csoportra tudnám osztani:
1. Ordenáré tahóság (pl Szőke kóla),
2. Öncélú, értelmetlen, abszurd hülyeség (pl Taxidermia)
...
A filmek közül néhányat láttam moziban még a szemle előtt, és hál' istennek egyik kategóriába sem sorolhatók.
Akkor viszont miért nem tanuljátok meg reklámozni a filmjeiteket????!!!!!
Bármelyik ZS-kategóriás amerikai mozi trailerje, vagy akár teaserje (erre is várok magyar fordítást), nagyságrendekkel több nyálat választ ki a néző emésztőrendszeréből, mint akár a legjobb magyar közönségfilm. Most február 15.-e van, és esküszöm addig nem nézek meg egyetlen magyar filmet sem, amíg nem vagytok hajlandóak normálisan tálalni! Ennyire utáltok minket, nézőket? Akkor inkább megnézem a Zathurát!
Pá!

nka emblema 2012