sex hikaye

Katasztrófális Star Wars III. kópia a Hollywood Multiplex Óbudában

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2005. július 6. szerda, 09:16

rendezés  


egy oldalon
2-1  /  2


 
2005. július 7. csütörtök, 13:57 2. | t
Ha egy mozi úgy hirdeti magát, hogy THX vagy Dolby rendszerrel van felszerelve, de a hang minősége nem üti meg az elvárható színvonalat, akkor köteles valamilyen formában (jegyár visszafizetése, ingyenjegy egy másik előadásra stb.) megtéríteni a néző "kárát". Szerintem mindenképpen érdemes lenne a fogyasztóvédelemhez fordulni!
 
előzmény: t #1
 
 
2005. július 6. szerda, 09:16 1. | t
Két napja néztük meg párommal a fent említett film szinkronizált változatát a Hollywood Multiplex Óbudában. Fél éves gyermekünk mellett nem volt alkalmunk moziba járni de most megoldottuk.

A lényegre térve: a kópia, melyet bemutattak rettenetesen koszos volt, a THX, vagy bármilyen más hangzásnak nyoma sem volt mivel fényhangról jött az audió, ami kép koszaival szinkronban recsegett, ropogott. Olybá tűnt, hogy egy kukából előhúzott x-edik generációs pozitívról készült másolatról van szó. (kalózmásolat????)

Mindezt 990 Ft/jegyes áron...

A film után a jegypénztárnál kértem vissza a pénzemet, ahol mosolyogva közölték, hogy erről szó sem lehet, habár tudják, hogy a kópia koszos, dehát mit lehet tenni a jó kópiák már mind vidéken vannak... Erre kértem a panaszkönyvet amely kitöltésének sürgetése céljából rámküldtek egy kidobóembert....

Kinek éri ez meg? Már több tízezer forintott költöttem el a Hollywood Multiplex Óbudában, de többet egy fillért sem....

nka emblema 2012