sex hikaye

Nem hiszem, hogy nincs véleményetek arról, ami itt folyik!

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. június 20. szerda, 06:55

rendezés  


egy oldalon
64-45  /  64


 
2002. április 4. csütörtök, 09:59 64. | filmhu
ki látta már a Bánk bánt vagy a Hídembert? Megérték a pénzüket?
 
2001. november 20. kedd, 11:43 63. | filmhu
Például te.
Nagy igyekezetedben még az is kiment a te kicsi fejedből, hogy elváltunk.
Ebben a világhálós képzavarban, kedves, akkor "mondanád szemembe" a bajod, ha minimum küldesz egy e-mailt egy létező címről -- direkt ott az enyimé --, vagy ha letéped a csadorod, és bevállalod a markáns kritikádat, angyalom.
Türelem, rózsa, ésatöbbi.
Ennyit a személyeskedő megszólítás okán.
Ami viszont a lényeg: a 33. Szemlére újfemt megújul a magyar film honlapja, több lesz, szebb és jobb, majd meglátjátok.
Most fejeztük be az új-filmhu kitalálását -- a szakemberek kedvéért: lespecifikáltuk --, és ebben az új struktúrában igyekszünk minden eddigi hibát kiküszöbölni.
A regisztráció nélküli, nyitott, szinte moderálatlan fórum felett -- sajnos -- eljárt az idő. Levonjuk a konzekvenciát, kell-lesz majd regiszrálni, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy akkor majd megint igazi emberek igazi véleményeket ütköztetnek majd itt, mirajtunk.
Üdv: csa.
 
2001. november 19. hétfő, 18:00 62. | filmhu
Szemedbe mondom Csejdy: az a bajom, hogy bárki bármilyen néven irkálhat ide.
 
2001. november 19. hétfő, 14:33 61. | filmhu
nahát, a csejdy házas...
és milyen házsártos az asszonka...
:-)))
 
2001. november 18. vasárnap, 21:16 60. | filmhu
Asszony, mondtam már neked sokszor, hogy ne köntörfalazzál, hanem mondd az arcomba, amit akarsz.
 
2001. november 18. vasárnap, 15:58 59. | filmhu
"Mingyárt gyüvök, dógom van..."
Attila
 
2001. november 12. hétfő, 17:56 58. | filmhu
Hol van ilyenkor a Csejdy András!
Ezt persze lehet, mi? Csak a Janischtot
nem szabad szidni. Egyébként meg teljes
liberószabadság van!

Mi lenne, ha nem lehetne bárkinek bármilyen néven beírni ide???
 
2001. november 12. hétfő, 16:09 57. | filmhu
attila, mér pont most mész el, mikor mingyár készen vagyunk?
 
2001. november 12. hétfő, 16:00 56. | filmhu
nem vedeni akarom magam csak annyit mondanek nem egyedul vagyok korrupt, azok is lopnak akik engem szarral dobalnak. kedves fiatalok, tanaraitok, felbujtoitok, jancsoitok es tarsaik az egesz lealdozo tarsasag. a film is jo uzletnek bizonyult szamomra, de nem csak en keresem hulyere magam hanem a tobbi muveszt is csak a penz erdekli, ezert nem is fognak elitelni bortonbuntire ahogy a tobbi filmmuvesznek alcazott penzsovart sem. aki itt el tudja, mindenki a megelhetesert harcol es vizet predikal. sok sok hazug ember elukon janics az oppurtunista vezer. en legalabb bevallottan bunozo vagyok, nem lila. szar van a palacsintaban az oreg elismertek szartak bele a fiatalok tekertek bele. dogoljunk meg, eljen a banankoztarsasag!
 
2001. november 11. vasárnap, 12:47 55. | filmhu
Nem tudom, mennyire figyelitek a helyzetet, Várhegyit a bíróság elsőfokon elítélte, mire ő lemondott. Az az ügyészség finoman fogalmazva is bundagyanús hanyagságára vezethető vissza, hogy visszapuhították a nyíltszíni korrupció és pénzlenyúlás vádját, s az mindössze „hanyag kezelésként” (?) lett aposztrofálva. Orbán pindúr már többet is tudhat, mert bejelentette, ha Várhegyit másodfokon felmentik, rögtön visszavárják. (A nyugodjék békében! c. topikban is van ezzel kapcsolatban néhány hozzászólás.)
Persze addig is lesz valami helyettes stróman a halpiacról, lévén a Fidesznél a szakmai képzettség és tisztesség csak hátrányt jelent. Várhegyinek pl. annyi köze van a kultúrához, mint mondjuk Dajcs Tompikának a sporthoz, ő a pénzcsináláshoz és pártszolgálathoz ért, és ez a fajta sötétség és cinizmus néha vérfagyasztó nyíltsággal jelent meg pl. az általa adott interjúkban. A kedvencem az volt, amikor azt ecsetelte, hogy bejött hozzá az utcáról két szimpatikus fiatalember, mondván, hogy van egy jó filmötletük egy Bánk bán nevű régi fasziról, mire ő azt mondta, miért ne? és adott a jó ötletű szimpatikusoknak 800 milliót. Nem tudom, mikor néztek utoljára ennyire hülyének.
 
2001. szeptember 14. péntek, 13:28 54. | filmhu
lesz pályzat, és "véletlenül" az ezüsthajó fogja nyeni:((( (vagy az érdekeltségi köre)
 
2001. szeptember 9. vasárnap, 10:24 53. | filmhu
hagyjátok csak benne a beszólásokat, mért szerintetek értelmes felnőtt ember eltéved ha siffereznek meg zsidóznak, igy ennek a topiknak már semmi értelme.
 
2001. szeptember 5. szerda, 12:25 52. | filmhu
A hülye fejetek, az a lopott álnév.
márkameggy-nyomozó-elmebeteg triót mindenki ismeri !!!!
Na aztat hogy van a bunkó Schiffer banda pattanásos valaga ?
Oan kíííváááncsi vagyok !!!
 
2001. augusztus 21. kedd, 11:39 51. | filmhu
Tisztelt filmbarátok,

úgy tűnik, hogy augusztus 20-ikai "ajándék"-ként a magyar film honlapjának egyik legérdemesebb topikját egy névtelenség homályába, ám annál több (ráadásul lopott) álnév mögé rejtőző "hazafi" tarthatatlan hangnemű, mások személyét és világnézetét sértő hozzászólásokkal árasztotta el. Ennek a támadásnak semmi más célja nem volt, csak a filmhu fórumának a tönkretétele, ezért a nevezett hozzászólásokat a szerkesztőség törölte a topikból.

A filmhu fóruma a magyar film helyzetét és kérdéseit értelmesen taglaló nyíltszíni véleménycsere helye volt eddig is, és a jövőben is az marad.

üdvözlettel,
a szerkesztőség
 
2001. augusztus 20. hétfő, 19:39 50. | filmhu
T. Filmbarat!

a lent olvashato üzenetek szerzoje nem en vagyok, es mind markameggyrol, mind elmebetegrol tudom, hogy nem is ok. egyreszt, mert nem mondananak ilyet semmi korulmenyek kozt sem, masreszt, mert nem is tartozkodtak internetkozelben az adott idoben. ami itt olvashato, az provokacio, visszaeles a nickjeinkkel, arcatlansag, felhaborito bunkosag. Nem is akarok tobb szot vesztegetni erre az alavalo, aljas mocsokra, amit egy es ugyanaz a szemely, elizabet kovetett el. en szegyelnem magam a helyeben...
 
2001. augusztus 20. hétfő, 16:49 49. | filmhu
A nyomoyóknak, elmebetegeknek, márjkameggyeknek és antimárkameggyeknek. Ez a magyarozós, zsidózós, Schifferezős, Orbánozós anonim bunkóság tarthatatlan. Kérem önöket, moderálják magukat, vagy a tszerkesztőséget, hogy moderálja a fórumát. Szerintem az a faszagzerek, aki névvel minősítget. Az meg még faszább, akinek mondanivalója is van. Rendet a fejekbe, üdvözlettel.
 
2001. augusztus 5. vasárnap, 23:24 48. | filmhu
Kiváncsi vagyok, hogyha a Mátyás király filmnél véletlenül lesz pályázat, arra mi lesz a szakma reakciója, mennyire fogja megosztani pl. a most viszonylag egységes kiállást?
 
2001. július 16. hétfő, 14:22 47. | filmhu
miazhogynembeszarni?
 
2001. július 10. kedd, 11:34 46. | filmhu
Banánköztársaságban akarok élni...!
 
2001. július 8. vasárnap, 20:30 45. | filmhu
hi phíj,
nem így van, s nem is erről szólt a dolog,
persze a fiatalokban azért lehet bízni.
Sokan nem próbálják elfelejteni a közönséget,
csak az hagyja őket el..
Sokan próbálnának élvezhető filmet csínálni,
de most két másik film viszi a pénzt..
64-45  /  64

nka emblema 2012