sex hikaye

Tégla: Pitch my bitch up

a topikot nyitotta: kriglergábor | 2010. február 5. péntek, 12:08

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2010. február 10. szerda, 09:03 5. | fuloppeter

Tégle elmehet a francba! A véleménye mellé vállalja fel a nevét, meg a következményeket, vagy ne írogasson. Ennyi

 
előzmény: kriglergábor #1
 
 
2010. február 9. kedd, 15:24 4. | kriglergábor

Köszönet. Ha Tégla mégis leakaszt egy csúnyább sallert valami dühödt filmestől, vállalom a kezelés költségeit és minden nap viszek friss gyümölcsöt.

 
előzmény: kriglergábor #3
 
 
2010. február 9. kedd, 10:57 3. | kriglergábor

Mea culpa, tegnap már megszóltak érte. Nem tudtam, hogy ő most inkognitó ír, én a stílusból rögtön tevékenységének első évében kikövetkeztettem, ki lehet, és mivel nem vagyok különösebben nagy Sherlock, azt hittem, ezzel mindenki így volt.

 

Ha lehet kérni a kedves moderátorokat, amennyiben nem késő, vegyék ki a nevet, és írják helyére, hogy Tégla, én, ha jól látom, nem tudom szerkeszteni a korábbi hozzászólásaimat.

 

(Egyébként tökéletesen megértem a jogos felháborodást, sok-sok évvel ezelőtt, még az előző életemben két úgynevezett sztár-DJ nagyon meg akartak ruházni egy cikkem miatt, és hónapokig zaklatták a szerkesztőket, hogy adják ki valódi nevemet. Még ma is eszembe jut álmatlan éjszakákon, hogy megtalálnak és ellátják a bajomat. Nem tudom, Téglát hányan és miért kívánják megcipőzni írásai nyomán, de átérzem tettem súlyát.)

 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: Lula Fortune #2
 
 
2010. február 9. kedd, 10:10 2. | Lula Fortune

nem ér a téglát nevén nevezni, mert onnantól már nem tégla..., ejnye!!!

 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: kriglergábor #1
 
 
2010. február 5. péntek, 12:08 1. | kriglergábor

Nem a pitcheket díjazzuk a Börzén, Tégla, azt hittem, ez nyilvánvaló, sőt, igyekeztem tudatosítani is. A zsűri a forgatókönyveket értékelte, történet, íráskészség, hangvétel és egyéb szempontok alapján. A pécsi nemzetközin volt különdíj a legjobb prezentációnak, azt ott helyben szavazták a producerek/rendezők, a magyar börzén sosem volt ilyen. A pitch performansz létjogosultságával kapcsolatban pedig végképp nincs igazad, félreérted az egész rendezvény célját; csak azért, mert léteznek kevésbé sikerült prezentációk, fiatal, kezdő írók (for better or worse) egyszerűen nem, vagy igen ritkán kapnak lehetőséget bemutatkozni szakmai közönség előtt . Megoldás lehet egy hosszabb, mélyebbre ható prezentációs felkészítés sokkal több gyakorlásal, hogy a "show" része jóval olajozottabb és következetesebben színvonalas lehessen.

 

Az eredetiség hiányával kapcsolatban tökéletesen igazad van, de ez sajnos az összes pályamunkára igaz volt, ezt is elmondtam tegnap; erre is keresünk megoldást, valószínűleg újfent a lényegesen hosszabb, jóval alaposabbés átfogóbb konzultáció és fejlesztési munka a megfejtés, mielőtt a sztorik közönség elé kerülnek.

 
hozzászólások száma: 2
 

nka emblema 2012