sex hikaye

Készíts szpotot a BuSho számára!

a topikot nyitotta: strikland | 2010. május 17. hétfő, 10:23

rendezés  


egy oldalon
12-1  /  12


 
2010. június 7. hétfő, 12:43 12. | orama

a jelentkezesi hataridore csak a nevezest kell elkuldeni. aztan adnak vivazt egy hetre, amivel megcsinalhatod a jelentkezeskor beigert filmet. a telefont vissza kell adni, ha dijazott lettel, akkor pedig megkapod orokbe.

ha nem lettel dijazott, akkor csak kiprobaltad.

 

 

 
2010. május 19. szerda, 14:46 11. | NenDorr
Ja és akkor ez az ahol nem kötelező vivazzal kamerázni. Ebben azért több a ráció. Megnéztem a linket is, hát egy két kivétellel nem vágott hanyatt. Ettől sokkal jobbat is lehet csinálni. Az a baj, hogy már nagyon közeli a határidő. Ha holnap lesz időm előkeresem a régi videókat hátha lesz közöttük valami hasznos.
 
előzmény: trobi #10
 
 
2010. május 19. szerda, 14:00 10. | trobi
Van még egy olyan Sony Ericsson-os nyereményjáték is ahol ha feltöltesz magadról egy kisfilmet,ami veled történt akkor nyerhetsz Vivaz mobilt vagy egy utazást Isztambulba illetve Dubaiba. Ez a nyereményjáték  is hasonlít ehhez amiről itt a cikkben szó van de azért picit más...Itt megtalálod.
 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: NenDorr #8
 
 
2010. május 19. szerda, 11:25 9. | mexikómabéka
most akkor ha nincs Vivaz-om ne is kezdjek hozzá? :s :s
 
2010. május 19. szerda, 11:06 8. | NenDorr
Na akkor tisztázzunk valamit. A cikkben ez van: "Nemzetközi Rövidfilm fesztivál szpot felhívását, amelynek célja, hogy a fesztivál 2010-es befutó- és reklámfilmjét az alkotók a Sony Ericsson Vivaz modelljével készítsék el." Én erre kérdeztem. Te meg, ahogy nézem az első hozzászólásra reagáltál, arról a nyereményjátéról nem tudok semmit. Az micsoda?
 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: trobi #5
 
 
2010. május 19. szerda, 10:26 7. | Kovacsivics
bocsáss meg trobi hogy megcáfollak , de nekem sincs HD-s televizióm és vivazom pedig van , nem jelenti azt hogy ha van egy jó telefonod akkor te gazdag vagy...én ezt a telefont nagymamámtól kaptam aki németországba lakik és úgyebár az ottani fizetéshez képest alacsonyabbak az árak...Laughing bár amúgy nagyából igazad van , általában annak van ilyen telefonja aki gazdag és tud venni hozzá nagy tévét is:)
 
előzmény: trobi #5
 
 
2010. május 19. szerda, 10:25 6. | Minovics

Ja, azért van egy határa az ilyen kicsinyítgetéseknek ("rövidítéseknek"). Pl. egy jó optika sohasem fog elférni egy nadrágzsebben. Ahhoz elébb meg kéne változtatni a fizika törvényeit.

 
előzmény: deper.csilla #3
 
 
2010. május 19. szerda, 10:17 5. | trobi
Nem kötelező vivazzal,bármivel készíteheted a videót. A nyeremény lehet a Vivaz vagy egy utazás. Amúgy aki már ilyen telefont vesz annak valószínűleg tényleg van otthon egy nagy tv-je amin szépen vissza lehet nézni a felvételeket.
 
hozzászólások száma: 2 | előzmény: NenDorr #4
 
 
2010. május 19. szerda, 09:25 4. | NenDorr

Vivazzal csinálj videót, hogy nyerj egy vivazt, vagy valamit félreértek?

Mondjuk a telefonról eddig én is csak jót hallottam biztos nem véletlenül feltétel, hogy ilyennel készítsenek videót.

 
hozzászólások száma: 1
 
 
2010. május 17. hétfő, 14:03 3. | deper.csilla
Felbontásban biztos hogy HD és igazából ez a lényeg. Persze minőségben nem versenyezhet egy profi kamerával de arra amire egy mobil fényképezőt használnánk arra tökéletes. Akinek LCD TV je van annak szinte kötelező. Csak úgy adja vissza a legjobban a videó mondanivalóját:D
 
hozzászólások száma: 1
 
 
2010. május 17. hétfő, 13:48 2. | petya25

Hát igen, ma már elég sok mindenkinek van internete, meg mobilja, így egy ilyet összehozni semmibe sem tart. Meg már van is értelme egy ilyennek: ahogy mondtad is, én is emlékszem a külső csatlakozós SE-re, hát elég vicces dolgok sültek volna ki belőle, ha akkor beharangoznak egy ilyen versenyt! :D

Kíváncsi leszek a végeredményre, hogy mennyire HD is az a HD, és sok szerencsét kívánok mindenkinek! ;)

 
2010. május 17. hétfő, 10:23 1. | strikland

Renegetg filmes verseny van mostanság,ez becsülendő,végre próbálják megmozgatni az emberek fantáziáját meg kreativitását.

Ez a telefon meg nagyon jó,szívesen elfogadnám. Mindig meglepődöm azon hogy honnan hova jutott a mobilos fényképezés,videózás. Emlékszem amikor pl a Sony Ericsson esetében még külss csatlakoztatható kamera járt a telefonhoz. Most meg...HD minőségben képes kamerázni. Én nagy rajongó vagyok mármint Sony Ericsson-t illetően. Jelenleg biztos ilyet vagy X10-et vennék,bár most a Vivaz jobb döntésnek bizonyul még amíg az X10 nem képes HD-ra.


nka emblema 2012