sex hikaye

Produceri kritika az MMK-ról

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2004. május 29. szombat, 10:52

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2004. június 3. csütörtök, 16:18 5. | torolt felhasznalo
Csatlakozom mgfilmhez.
És Kántor László?
Mi a helyzet a Dallas című produkcióval? Mennyi pénzt kell még az adófizetők pénzéből erre a produkcióra költeni úgy, hogy csak azok nem lesznek kifizetve, akik elvégezték a munkájukat?
 
2004. június 1. kedd, 13:26 4. | strawberry




Sajnalattos, ahogy a sajtoban nehany producer buntetlenul nyilatkozhat.
Karos es veszelyes a kozvelemeny ele kisebb serelmeinket, mikozben a filmtorveny kivetelezett gazdasagi ag lett, es film torvenyunket a vilag csodalattal es lelkesedessel fogadta, ahogy ezt lattuk Los Angeles Location Expo-n es Cannesban is. Sajnos tobben felkeszuletlensegukkel, tudatlansagukkal tobb kart es zavart okoztak, mint kepzelik.

Remelem, hogy azok a producerek akik ertik a filmtorveny tortenelmi es szakmai jelentoseget, csendben dolgozva egyszer figyelemre lesznek erdemesek, azzal, amit letrehoznak, azzal hogy nem tartoznak, azzal hogy idejuket hasznosan tisztesseges munkaval toltik, ahelyett hogy alharcokkal probalnak elterelni a figyelmet cegeik es nevuk kapcsan felmerult problemakrol.



 
2004. május 30. vasárnap, 17:50 3. | torolt felhasznalo
csatlakozom mgfilm hez! Jogosan merul fel megint a kérés, hogy kerülnek ide ezek a magukat producernek csúfoló urak, akiknek megint a legnagyobb a szájuk, akiket ki kéne zárni a több éves (nem kilenc hónapos, mint a kiirásokban és törvényben meghatározott) elismert szakmai tartozása miatt! Megint csak az kérdezem, s úgy érzem, ez egyre sürgetőbb: ki a frászkarika fogja, a filmszakmában dolgozók érdekeit képviselni? Hogyan lehet, hogy fentebb és lentebb is említett Berger József, még egyáltalán nyilatkozni mer ebben az ügyben, és producerként működhet, és páylázhat? Valakinek végre rendet kéne tennie!
 
2004. május 29. szombat, 17:02 2. | torolt felhasznalo

Mit keres Berger József a produceri szövetségben?
Gothár Péter moziban be nem mutatott filmjére hány millió forintot áldozott az MMK, és hány stábtagnak tartozik még a Mythberg Film???
 
2004. május 29. szombat, 10:52 1. | Luiz
a producerek nem, az írók nem, a stáb nem, a NÉZŐK NEM elégedettek azzal, ami folyik az mmk-ban. akkor kinek az érdekeiről van szó?
miért nem átlátható a folyamat, miért nem tartja be a maga által hozott szabályokat sem, nemhogy a törvényt?
miért nincs egy stabil, komoly összeférhetetlenségi szabályozás?
miért nem döntenek gazdasági szakemberek bevonásával?
No?
Luiz

nka emblema 2012