sex hikaye

Veronica Mars

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. december 8. péntek, 17:23

rendezés  


egy oldalon
7-1  /  7


 
2006. december 15. péntek, 00:43 7. | gabbbor
Williamson? Hát a Dawson sztem nem ezért volt emlékezetes:) Mármint nem ugyanaz a kategória, mint amit a VM kapcsán írtam, miszerint olyan a casting mintha az Én [minden tv-geek ideképzelheti magát] agyam osztaná a szerepeket. Ha már Dawson, akkor ezerszer inkább a nagy kedvencem, Berlanti, aki az utolsó évadokat showrunnerkedte ott, majd Everwoodban olyan vicceseket csinált, mint pl Hair-reunion Treat Williamsszel és John Savage-dzsel, na AZ már robthomashoz méltó volt!

Na de Verára visszatérve: ez a 7. rész tényleg nagy volt, oké, de itt a tettes(ek) kiléte nem volt olyan izgalmas, mint az eddigi 2 nagy rejtélynél, és ez nem csak amiatt van, hogy most csak 7+1 rész állt csak a nézők érdeklődésének felkeltésére. Mondjuk ez még mindig jobb mint a S2 finale, amikor meg amiatt dühöngtem, hogy hogyan van pofájuk olyan karaktert sorozatgyilkosnak megtenni, akivel korábban már-már azonosult a néző (én legalábbis). Na de hát olyan remekül megcsinálták dramaturgiailag hogy azt is elhittem volna, ha én vagyok a gyilkos:P
 
előzmény: kriglergábor #6
 
 
2006. december 12. kedd, 12:12 6. | kriglergábor
Egy kisebb, és azóta sajnos (?) bebukott írózseni, Kevin Wiliamson ugyanezt csinálta mozis és tévés karrierje során. Egyfajta (pop)kultúrában civilizálódtak, szerintem nekik ez kábé természetes, adott. Rob Thomas könyveit is érdemes egyébként elolvasni, egyike azon keveseknek, akik prózát is hasonló magas színvonalon írnak, mint filmet. Örök kamasz a faszi, és ezért életem végéig irigyelni fogom. Fohászkodjunk mindenesetre, hogy maradjon adásban Veronica (nem mintha a CW-nak sok alternatívája lenne helyette) és a savát-borsát adó átívelő rejtélyek maradjanak. Mindenesetre én benne vagyok, hogy kezdjünk aláírást gyűjteni "szobrot Rob Thomasnak" felkiáltással. És ezért alkotámyozó nemetgyűlést is hajlandó vagyok összehívni. Mikor Logan beveri a rendőrautó szélvédőjét a fináléban az csillagos ötös, sorozattörténelmi gyöngyszem, rendezésileg épp úgy mint forgatókönyvírásilag.
 
előzmény: gabbbor #5
 
 
2006. december 12. kedd, 02:42 5. | gabbbor
na és az hogy a fenébe létezik, hogy Rob Thomasék épp azokat a színészeket hívják vendégeskedni, akiket leginkább hiányolok mostanság, ill. akiket agyi casting irodámban szerepekre szánnék.. kezdve az Arrested Developmentes kamaszok vendégeskedésétől a bukott sztárok (Hamlin, Grieco) feltámasztásán túl a Just Shoot Me-s reunionon keresztül a morbidan zseniális cameokig (Patricia Hearst legutóbb)..!!! szóval ez már valahol túlvan az aggyal felfogható tehetségen. szerintem.
 
2006. december 11. hétfő, 20:58 4. | kriglergábor
Aki Verát szidja lerombolom. Az őszi finálé megint gyöngyszem volt, tanítani kellene.
 
előzmény: admin #3
 
 
2006. december 11. hétfő, 12:59 3. | admin
hello,

se a viasat, se a veronica-kritikát nem tűrő szerkesztőségi fanok nem állnak a háttérben - nincs szó moderálásról, csak szerkesztőségi hibáról. a kult rovat áldozatául esett a rovatstruktúránk egyszerűsítésének. a cikkek hamarosan visszakerülnek, viszont a korábbi kommentektől sajnos búcsút kell venni. ezért elnézést kérünk, s buzgó fórumozásra bíztatunk titeket.

üdv,
filmhu
 
előzmény: balkánendre #1
 
 
2006. december 10. vasárnap, 20:59 2. | torolt felhasznalo
Biztos kimoderáltatta a Viasat, hogy azért valaki még odakapcsoljon és el tudják adni a reklámidőt, amiből aztán majd nem fordítanak egy fillért sem arra, hogy a szinkronjaik igényesebbek legyenek. Fáj a szívem minden olyan dologért, amit elbasznak Magyarországon. Élményektől fosztják meg a fogyasztókat. Legyen ez könyv, film, színház, akármi. Kívánom ezeknek az embereknek, hogy a pénzt amit keresnek azzal, hogy "átverik" a fogyasztót és megerőszakolják a szerzőt és munkáját, olyasmire kelljen költeni, ami egyáltalán nem kellemes.

Charlie Chan, a kis magyar rabszolga
 
előzmény: balkánendre #1
 
 
2006. december 8. péntek, 17:23 1. | balkánendre
Hova tűntek a kommentek?!

nka emblema 2012