sex hikaye

Vadászat angolokra

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. február 6. hétfő, 15:30

rendezés  


egy oldalon
3-1  /  3


 
2006. február 12. vasárnap, 18:58 3. | asztrovacsek
egy színházas nem érthet a filmezéshez-ez az alapfixáció. nem is ért a bagó hozzá, de nem is tagadja, ennek ellenére teljesen nézhető próbálkozás ez.
a színészekkel kapcsolatsoan tök igazad van.
 
előzmény: zsooka #2
 
 
2006. február 7. kedd, 10:14 2. | zsooka
Csatlakoznék az előttem szólóhoz!
Valószínűleg valami ősi ellenszenv lehet a cikk írójában Bagó Bertalannal szemben.
Nem baj, sőt előnyös, ha valaki kritikus, ám ebből a "véleményből" hiányzik bármilyen pozitív észrevétel, építő kritika. Az, hogy jó az operatőr az egy dolog, de emellé kell egy jó rendező is.

A színészekkel kapcsolatos véleményből úgy gondolom, a cikk szerzője színészi pályafutását feladva lett író - kritiuksnak nem nevezném. Személy szerint rég láttam Cserhalmit ilyen jól játszani, a Fruzsinát játszó Nyakó Juliról nem is beszélve. És valljuk be: a két fiatal szerelmes is kitűnő volt.
 
2006. február 6. hétfő, 15:30 1. | mumus
A cikk szerzője valószínűleg még nem járt színházban, ha az írja a színházi rendezők filmjei kapcsán: "A síkban elképzelt látványt ilyenkor felváltja a három dimenziós ábrázolás, az alkotók kilépnek a szűkebb színpadi keretekből." Színházra ugyanis a legritkább esetben vonatkoztatható a síkban elképzelt látvány - Bagó tudtommal még sosem rendezett pl. árnyjátékot. A színpadi kereteket szűkebbnek minősíteni ugyancsak tudatlanságra és a színház tökéletes nem ismeretére utal.

nka emblema 2012