sex hikaye

Nyóckerrel nyit az AniFest2

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2004. december 2. csütörtök, 00:12

rendezés  


egy oldalon
1-1  /  1


 
2004. december 2. csütörtök, 00:12 1. | tüsmester
Érdekes ez a Halhatatlanok (http://www.immortel-lefilm.com) , nem bántam meg, hogy megnéztem.
Persze minden újabb 3D-csoda a "legfantasztikusabb trükköket" alkalmazza, "forradalmasítva a számítógépes animáció műfaját", de ez most komoly, emelem kalapom.
Igazi embereket animálni nem egyszerű, a Pixar se nagyon mer ilyesmivel próbálkozni. Itt arra vállalkoztak, hogy együtt szerepeltetnek elő szereplőket számítógépes figurákkal, ami azt hiszem elég nagy kockázat. Ha nem sikerül összeolvasztani a két világot, ha túlságosan elütnek egymástól a figurák, akkor szétesik, nevetségessé válik a film. Szerencsére a franciáknak akkora fantáziája volt (egy barátom azt mondta, ezek biztos hogy be voltak lőve, amikor csinálták...), hogy egyáltalán nem zavaró a különbség. Sőt, ez a megoldás újabb síkkal gazdagítja a filmet, amelyet benépesítenek az univerzum különc teremtményei: istenek, cyborgok, és emberek.
A látvány annyira egységes, a képek olyan szépen kidolgozottak, hogy megbocsáthatjuk a film színvonalát mélyen alulmúló néhány robbanás-effektust is.
A történet nem áll össze túl hamar, sőt, sokunkban gondolom maradnak kérdések a film utánra is :-). Ezért jó lenne ismerni az eredeti képregényeket, amikből összegyúrta a rendező. Akinek meg netán hiányérzete támad emiatt, azt bőségesen kárpótolhatja a hihetetlen fantáziával fölépített világ, a változatos zene, és a karakteres szereplők.

nka emblema 2012