sex hikaye

Fellépés az illegális filmek ellen

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2005. május 12. csütörtök, 12:12

rendezés  


egy oldalon
6-1  /  6


 
2005. május 17. kedd, 17:57 6. | torolt felhasznalo
Én meg vidéki vagyok, és itt a moziban csak ritkán van jó film. Ha meg van, számíthatsz rá, hogy pár paraszt mobiltelefonálni fog, miközben néznéd.

A művészmozikban a tekercs-cserénél elveszik egy-két perc. A plázában meg levágják a feliratot a végéről. Plussz félóra reklámot kell végignézni az elején.

DVD-n meg nem veszem meg, mert csak meg szeretném nézni. (Ha egyáltalán kijön DVD-n.)

Mit tegyek? :-)
 
2005. május 13. péntek, 17:08 5. | tüsmester
Miért, mi a baj a cinizmussal, és hogy jön ez ide? :-)
Biztos dickwhip költői túlzásaira gondoltál.

Aki büntetni szeretne, az nyilván csak ésszerűségből dönt a terjesztő mellett: ha azt elkapod, hatékonyabb, mint ha csak egy nyavajás kishalat fülelsz le.

Azzal meg szerintem nehéz vitatkozni, hogy ha minden filmet, ami érdekel, megnéznék a moziban és/vagy megvennék DVD-n, elég hamar tönkremennék. Arrogánsnak és szemellenzősnek érzem azt a hozzáállást, hogy majd csökkentik az árakat, ha többen választják a legális tartalmakat. Nem műxik. Ha beledöglünk, akkor se. Igenis lehetne kísérletezni, kipróbálni, mi lenne, ha. Mondjuk egy filmmel. Vagy kettővel. Hátha többen megvennék, hátha bejönne ugyanannyi. Vagy több.

A mozitermes videózással kapcs meg még egyszer mondanám, ezrelék! Pár éve még biztos meg bírták sokan nézni, ma már annyira gyorsan megjelennek a jó minőségű, a gépezet belsejéből kilopott kópiák, hogy nevetséges azokra a lúzerekre hajtani, akik beülnek kamerával filmet nézni...Vagyis nem, nem nézek torz képű, visszhangos filmeket :-) És igen, sok filmért fizetek most is, és fizetnék még többért, ha közben átvállalod az albérlet-számlákat :-)

barátsággal
tüsmester
 
előzmény: torolt felhasznalo #4
 
 
2005. május 12. csütörtök, 20:33 4. | torolt felhasznalo
szerintem nem kéne rögtön a legrosszabb szélsőségekben gondolkozni, világosan kiderül, hogy nem a kishalakat akarják elkapni, nem az otthon ülő, netező filmbarátokat, hanem a terjesztőket, meg azokat akik kis kamerával a hónuk alatt ülnek be a moziba.
nem kéne rögtön cinikusan és nagyszájúan szidni mindent gondolkodás nélkül. vagy ha meg igen, akkor nézzetek egész életetekben rossz minőségű torz képű visszhangos filmeket!
 
2005. május 12. csütörtök, 13:58 3. | torolt felhasznalo
egyetertek.
viszont: „Fel kell hívni a figyelmet, hogy a felsőoktatás infrastruktúrájára alapozva, kollégiumok netes filmklubjainak gyakran a szervezett bűnözés a haszonélvezője.”

sztem zarassuk be azokat a rohadt egyetemeket.

meg be kene tiltani az internetet is, hogy pusztulna el az a szervezett bunozo szelessav, az.

uraim, hol elnek maguk?
 
2005. május 12. csütörtök, 13:21 2. | tüsmester
"Elhangzott az a felvetés is, miszerint a feketepiac létét a hazai gazdasági helyzet indokolja. Viszonylag drágák a DVD-k, és a kispénzű hazai fogyasztó inkább választja az olcsó, rosszabb minőségű, könnyebben elérhető lemezt, mint a minőséget. Ezt a filmes-forgalmazói oldal cáfolta és nyugati mozijegy illetve DVD-árakra hivatkozott."

1. egy jó DVD-rip annyival rosszabb lenne? Rosszabb, mint mondjuk egy tékából kivett videókazetta? Hm...A moziban fölvett ronda másolatok senkit nem érdekelnek, az csak ezreléke a dolognak.

2. mókás, hogy nemrég a legdrágább európai városban vettem CD-ket jóval olcsóbban, mint itthon - persze le voltak értékelve, de az egész bolt tele volt velük, és ott nem csak csáknorisz gagyi filmjeit lehet így megvenni, és nem kosárból turkálva...

3. a mozijegyek kétszer annyiba kerültek, mint itthon. A fizetések nem kétszer nagyobbak, hanem többször. Ez demagóg hozzáállás lenne? Szerintem nem.
 
2005. május 12. csütörtök, 12:12 1. | torolt felhasznalo
hat ez eleg szanalmas :-D

nka emblema 2012