sex hikaye

A Daazo áprilisi bemutatói

Kisfilmek a világhálón

2007. április 6. - filmhu
A Daazo áprilisi bemutatói
A néhány hete indult videómegosztó-honlapon olyan rövidfilmeket lehet megnézni, amelyeket másképp alig lehet megszerezni. Pedig olyan is van köztük, aminek Jeanne Moreau a főszereplője, vagy olyan, amely Goya-díjat nyert!

Az angol nyelvű oldalon a felhasználók által feltöltött filmek mellett megjelennek egyéb professzionális rövidfilmek az elmúlt évekből, amelyek a szerkesztők reményei szerint alapot teremtenek egy nemzetközi rövidfilmes központ kiépítéséhez. A Daazo hasonló elven működik, mint a már jól ismert, sikeres videómegosztó-honlapok, azonban az oldalon megjelenő specifikus, minőségi tartalommal már a közösségi videó site-ok második generációját képviseli.

Áprilisban a sok felhasználó mellett, ők a következő filmeket mutatják be:

29.03.2007 – Büfé Két Ablakkal (r: Schwechtje Mihály)

Enikő büfés a kórházkertben. A büfé egyik ablaka az utcára nyílik, a másik a kórházkertre. Az utcán a büfé mellett van a buszmegálló. Enikő új férfit talált magának a kórházból. Húsz év házasság után elküldte férjét, Sanyit. Most a két férfi között őrlődik.

05.04.2007 – Az Ötödik Szoba (r: Banner-Szűcs Lóránd)

"Az a sajnálatos hír érkezett, hogy ismeretlen tettesek ellopták a Torinói Leplet. Egyelőre csak ennyit mondhatok. Ma délutánig teljes hírzárlatot rendelek el." (Carlo Marien, felügyelő)

12.04.2007 - Kiállítás (r: Tóth Barnabás)

Egy idős hölgy és egy kiállítás gyönyörűen elmesélt története, amelyben megkérdőjelezik mindaz, amit valaha múzeumban láttunk.

19.04.2007 – Tadeo Jones  (r: Enrique Gato)

Tadeo, a mindenre elszánt kalandor óriási kihívás elé néz. Egy olyan veszélyes helyzetben találja magát, amit szinte lehetetlen megoldani. Egy olyan komplex piramisba ér, ahol kíváncsi és veszélyes meglepetések várnak rá. A filmet 2006-ban A legjobb rövid animációs filmnek járó Goya díjjal tüntették ki.

További információ a www.daazo.com oldalon.



Címkék

hír



nka emblema 2012